Ζαλγκίρις - Φενερμπαχτσέ: Final 4 ή... παράταση!

Ζαλγκίρις – Φενερμπαχτσέ: Final 4 ή… παράταση!

Έναρξη: 20:00, 25/4/2019
Γήπεδο:Zalgirio Arena (13.000), Κάουνας

Η Φενέρ έδωσε άμεσα τις απαντήσεις της στο Κάουνας, πήρε ξανά προβάδισμα και πλέον η Ζαλγκίρις είναι με την πλάτη στον τοίχο!

Με την πλάτη στον τοίχο η Ζαλγκίρις
«Oι οπαδοί μας θα δουν 2 φορές την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή της Euroleague» τόνιζε αμέσως μετά τη νίκη επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στο Κάουνας διαπίστωσε ακόμα μια φορά πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί. Η Ζαλγκίρις ηττήθηκε εντός έδρας 66-57 και είδε το πλεονέκτημα να χάνεται άμεσα. Η Ζαλγκίρις έβγαλε σουτ για τον Μιλάκνις αλλά αυτός είχε 1/6. Οι Λιθουανοί πήραν ελάχιστα πράγματα στην επίθεση από τους Γκριγκόνις, Βέστερμαν. Η Ζαλγκίρις έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και ο Γιασικεβίτσιους καλείται να βρει λύσεις ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης. «Δυστυχώς το μπάσκετ που παίχτηκε δεν ήταν όμορφο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν σκεφτόμασταν που έπρεπε να σημαδέψουμε και επικράτησε η απειρία μας από τέτοια παιχνίδια» είπε ο τεχνικός των Λιθουανών. Βέβαια, γνωρίζει καλά πως η ομάδα του εντός δεν είναι το ίδιο δυνατή όπως μακριά από το Κάουνας. Αλλωστε, την τελευταία τριετία μετρά 25 νίκες σε 51 παιχνίδια μακριά από το Κάουνας, έχοντας δηλαδή ποσοστό 49%.

Πήρε προβάδισμα η Φενέρ
«Ήταν δική μου ευθύνη. Πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας» τόνιζε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα στην Πόλη και όλα πήγαν υπέροχα για τον Σέρβο στον 4ο τελικό, αφού είδε την ομάδα του να παίρνει ξανά το προβάδισμα. Η Φενέρμπαχτσε έδειξε πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ήττα, αυτό πιστοποιήθηκε μέσα από τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και την παθιασμένη άμυνα που έπαιξε. Παράλληλα, στο κρίσιμο σημείο βρήκε δύο μεγάλα σουτ από τους Μέλι, Μαχμούτογλου. Μπορεί τα τρίποντα να μην της βγήκαν, αλλά ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ο πιο συνεπής παίκτης της στην επίθεση, ο Γιαν Βέσελι έκανε τρομερή δουλειά στην άμυνα, όπως και ο Λουίτζι Ντατόμε!

Η σειρά των αγώνων
Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις 76-43
Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις 80-82
Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε 57-66
Ζαλγκίρις-Φενέρμπαχτσε 25/04
Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις 30/04 (αν χρειαστεί)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X