Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Με αυτοπεποίθηση οι Πειραιώτες!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Με αυτοπεποίθηση οι Πειραιώτες!

Εναρξη: 22:00, 02/04/2021
Γήπεδο: WIZINK CENTER

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Όλες οι αποδόσεις Euroleague εδώ!

Ο Ολυμπιακός έκανε ζημιά στη Βαλένθια και θέλει να κάνει το ίδιο και στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. Χωρίς Λάσο η «Βασίλισσα», δύσκολα ο Ταβάρες. 

Με αέρα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός (15-17) πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση για 30 λεπτά και παρά την υπερβολική χαλάρωση της τελευταίας περιόδου νίκησε την Βαλένθια στην Ισπανία με 79-88. Οι «ερυθρόλευκοι» στα τρία πρώτα δεκάλεπτα παρουσίασαν εκπληκτική συνέπεια στο αγωνιστικό πλάνο και στην συγκέντρωσή τους και «έπνιξαν» την ισπανική ομάδα απομακρύνοντας την από τα playoffs.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και πάλι ο Σάσα Βεζένκοβ με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ. ««Θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού και αμυντικά και επιθετικά. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά, γιατί αυτή τη στιγμή είναι πιο έντονα τα συναισθήματα στον αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση που παίξαμε κόντρα στην Βαλένθια και σε κάποια σημεία έμφασης που θα βάλουμε να έχουμε πολύ καλό ποσοστό, όπως είχαμε με την Βαλένθια» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Μάρτιν, Παπανικολάου και Χάρισον θα μείνουν εκτός πλάνων για την αναμέτρηση.

Μονόδρομος η νίκη για Ρεάλ!

Η Ρεάλ… ισοπεδώθηκε εντός έδρας από την Εφές, διαλύθηκε στη Μαδρίτη με 83-108 και πλέον η συμμετοχή της στα Πλέι οφ μόνο σίγουρη δεν είναι… Οι Μαδριλένοι ήταν κάκιστοι αμυντικά, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό των Τούρκων και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Πάμπλο Λάσο ήταν έξαλλος με τους διαιτητές του αγώνα και αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες! Ετσι, θα απουσιάσει από το ματς με τον Ολυμπιακό. Μονόδρομος η νίκη, αφού σε περίπτωση ήττας τότε θα βρεθεί πιο κοντά στον… αποκλεισμό!

«Μπορεί να μην προκρίθηκαν στα προημιτελικά αλλά παραμένουν πολύ επικίνδυνοι επειδή παίζουν χωρίς πίεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, να προετοιμάσουμε σωστά το παιχνίδι και ανυπομονούμε να ξεκινήσει και να παίξουμε καλά προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη» τόνισε ο Αμπάλδε. Η συμμετοχή του Έντι Ταβάρες στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο σέντερ της Ρεάλ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Εφές και ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, η παράδοση

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σε καλό επίπεδο, έχουν 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς και θα βγουν στο παρκέ δίχως άγχος. Τι λέει όμως η παράδοση; Σε σύνολο 15 μεταξύ τους ματς στη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός έχει μόλις δύο νίκες και 13 ήττες. Συνολικά, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 31 φορές, με τη «Βασίλισσα» να έχει 17 νίκες και 14 ήττες!

X