Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Να σπάσει το αρνητικό σερί

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Να σπάσει το αρνητικό σερί

Εναρξη: 21:00, 05/03/2021
Γήπεδο: ΣΕΦ, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στον Πειραιά και αναζητά μια νίκη που θα αλλάξει της εντυπώσεις, αλλά και θα σπάσει το σερί των επτά ηττών. 

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Με Πρίντεζη για να σπάσει το σερί

Με τους Πειραιώτες να θέλουν να κρατήσουν τις όποιες ελπίδες τους ζωντανές (11-16) υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα (7-20). Παράλληλα, οι Πειραιώτες θέλουν να σταματήσουν το σερί επτά ηττών και αναζητούν καλή εμφάνιση, μετά την βαριά ήττα κόντρα στην Ισπανία από τη Μπασκόνια. «Τα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν ένα… ναυάγιο και νομίζω πως παραιτηθήκαμε από το ματς.

Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Προερχόμαστε από επτά σερί ήττες. Τρία παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος. Η ομάδα επιβαρύνθηκε από αυτές τις αναμετρήσεις. Υπήρχαν παίκτες που έλειψαν σε κομβικούς αγώνες. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν ήμασταν ομάδα στο τέλος κόντρα στην Μπασκόνια.
Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε συμπαγείς και άλλα που θέλουμε να τα κερδίσουμε βγαίνοντας σα μονάδες μπροστά. Το να είσαι επιτυχημένος από αποτυχημένος είναι μικρή απόσταση. Κάναμε λάθη και εμείς και χάσαμε πολλά ματς.

Στηρίζουμε το υλικό μας. Το να είμαι όμως σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου είναι κάτι που οφείλω να κάνω» τόνισε ο Μπαρτζώκας. Λείπει πολύ καιρό ο φόργουορντ Παπανικολάου. Ξανά εκτός ο σέντερ Μαρτίν. Αντίθετα, ο φόργουορντ Πρίντεζης αναμένεται να είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Θετικός στο ντεμπούτο στη Βιτόρια ο σέντερ Κουφός, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις. Αμφίβολος και ο Σπανούλης, που χτύπησε στο δάχτυλο την Τετάρτη.

Σε κακό μομέντουμ οι Σέρβοι

Μπλόκαραν οι Σέρβοι το βράδυ της Τρίτης, αφού είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Μπάγερν (76-78), ωστόσο στα τρία τελευταία λεπτά κατέρρευσαν και έχασαν. Εξι σερί ήττες ο Αστέρας που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Επέστρεψε και έδωσε σημαντικές λύσεις ο Ουόλντεν. Ηταν στην αποστολή την Τρίτη, αλλά δεν αγωνίστηκε ο γκαρντ Χολ. Αμφίβολοι για ακόμη ένα οι Κολόμ (γκαρντ) και Ριθ, Νοκό (σέντερ). «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς και εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα. Ελπίζω να έχω στη διάθεσή μου ορισμένους παίκτες ακόμη αν και θα είναι εκτός ρυθμού λόγω έλλειψης προπονήσεων» τόνισε ο κόουτς, Ράντονιτς.

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, η παράδοση

Το απόλυτο των νικών διατηρεί ο Ολυμπιακός, έχοντας φιλοξενήσει τον Αστέρα τρεις φορές. Εξι νίκες μετρούν οι «Ερυθρόλευκοι», μόλις δυο νίκες οι Σέρβοι.

2020-21 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 79-81
2018-19 Ερυθρός Αστέρας
– Ολυμπιακός 88-81
2017-18
  Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 89-78
2017-18  Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 85-59
2016-17  Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 64-66
2016-17  Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 73-65
2014-15  Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 64-59
2014-15  Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 57-62

 

X