Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς: Τελικός ή παράταση;

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς: Τελικός ή παράταση;

Εναρξη: 04.00, 10/05/2019
Γήπεδο: Toyota Center, Χιούστον

Τόμπσον και Κάρι κάλυψαν το κενό του Ντουράντ, το Γκόλντεν Στέιτ πήρε προβάδισμα, ωστόσο το Χιούστον είναι έτοιμο για αντεπίθεση.

Χωρίς Ντουράντ το Γκόλντεν Στέιτ!
O Kέβιν Ντουράντ αποχώρησε με τραυματισμό στο δεξί πόδι στη διάρκεια της τρίτης περιόδου! Το Γκόλντεν Στέιτ απώλεσε διαφορά 20 πόντων, είδε τον Ντρέιμοντ Γκριν να αποβάλλεται λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ωστόσο με εμφάνιση Πρωταθλητή επικράτησε των Ρόκετς με 104-99, έκανε το 3-2 στη σειρά και βρέθηκε μια ανάσα από τους Τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Οι «Splash Brothers» ήταν εκείνοι που τράβηξαν την ομάδα τους στα δύσκολα! Mε τον Κλέι Τόμπσον να είναι πρώτος σκόρερ για τους Γουόριορς με 27 πόντους και τον Στεφ Κάρι να ακολουθεί με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ το Γκόλντεν Στέιτ έκανε άλμα για τελικό. Το βλέμμα είναι στραμμένο στον Ντουράντ, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το επόμενο ματς, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια. Ο Κερ αποθέωσε τους παίκτες του για το μέταλλο νικητή, ευελπιστώντας στην 4η νίκη και τους Τελικούς.

Χωρίς… σουτ ο Χάρντεν!
Για τους Ρόκετς ο Χάρντεν σημείωσε 31 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Γκόρντον έβαλε άλλους 19 πόντους, αλλά δεν βρήκαν ιδιαίτερη βοήθεια από τους υπόλοιπους και δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, το παράξενο είναι πως χωρίς τον Ντουράντ στο τέταρτο δεκάλεπτο, το Χιούστον δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση μιας και ο ηγέτης της ήταν… εκτός ρυθμού! Στα τελευταία 8.30 της αναμέτρησης και δίχως τον, ο MVP των Ρόκετς έκανε μόνο ένα σουτ! Και αυτό δίποντο, λέι απ και μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης!

Οι αριθμοί της σειράς Γκόλντεν Στέιτ – Χιούστον!

Στη σειρά των τελικών ο Χάρντεν είναι ο πρώτος σκόρερ με 36.1 πόντους μέσο όρο, με τον Κάρι να ακολουθεί με 27.3. Ο Κλιντ Κάπελα έχει 12.7 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ ο Κρις Πολ έχει 8.2 ασίστ μέσο όρο. Ωστόσο, η πολυφωνία των Πρωταθλητών στο σκοράρισμα είναι αυτό το στοιχείο που δίνει και το προβάδισμα στη σειρά (3-2).

Γκόλντεν Στέιτ – Χιούστον Ρόκετς 104-100
Γκόλντεν Στέιτ – Χιούστον Ρόκετς 115-109
Χιούστον Ρόκετς – Γκόλντεν Στέιτ 126-121
Χιούστον Ρόκετς – Γκόλντεν Στέιτ 112-108
Γκόλντεν Στέιτ – Χιούστον Ρόκετς 104-99

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X