Τορόντο Ράπτορς - Φιλαδέλφεια 76ερς: Απίθανος Λέοναρντ!

Τορόντο Ράπτορς – Φιλαδέλφεια 76ερς: Απίθανος Λέοναρντ!

Εναρξη: 03:00, 08/05/2019
Γήπεδο: Scotiabank Arena, Τορόντο

Σίξερς vs Ράπτορς και ο Λέοναρντ βάζει δύσκολα στη Φιλαδέλφεια! Εντυπωσιακός στη σειρά των πλέιν οφ παίζει… μόνο του για το Τορόντο!

Μια σπουδαία μάχη εκτυλίσσεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, μιας και οι Σίξερς έχουν αγχωθεί αρκετά απέναντι στο Τορόντο! Αιτία; Ο Κάουι Λέοναρντ! «Ο Καουάι κυριαρχεί», τονίζει ο Λάουρι. «Έχω παίξει με μόνο άλλον έναν παίκτη σαν και αυτόν, τον Γιάο Μινγκ, όταν ξεκινήσει δεν γίνεται να τον σταματήσεις. Το κάνει αυτό για έναν μήνα τώρα». Στην κυριολεξία είναι ασταμάτητος. Η σεζόν του ήταν δυνατή με την ομάδα του Τορόντο να παίρνει την δεύτερη θέση στην Ανατολή και να αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα! Ξεπέρασαν το το εμπόδιο των Μάτζικ και πλέον αγωνίζονται κόντρα στους φιλόδοξους Σίξερς.

Σε αυτά τα 9 παιχνίδια των playoffs έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έχει μέσο όρο 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ το ποσοστό στα δίποντα είναι πάνω από 65%. Έχει κατά μέσο όρο 32.3 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ με ποσοστό ευστοχίας 66.2%. Μόνο τρεις παίκτες στην ιστορία έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο, ο ΛεΜπρον Τζέιμς (2016/17), ο Σακίλ Ο΄ Νιλ (1997/98) και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1976/77). Στα παιχνίδια κόντρα στους Σίξερς κάνει μαγικές εμφανίσεις χωρίς να έχει πέσει κάτω από τους 33 πόντους και έχοντας 45 στο Game 1 της σειράς.

Είναι σε απίστευτη κατάσταση και είναι ο απόλυτος ηγέτης. Στο Game 2 πέτυχε 35, στο 3ο ματς της σειράς έφτασε τους 33, ενώ στο τελευταίο σημείωσε 39 πόντους με ποσοστό ευστοχίας στο 65%. Εντυπωσιακός! Σίγουρα οι νίκες των Σίξερς ήταν εμφατικές και να οδήγησαν αρκετούς στο συμπέρασμα πως η σειρά θα τελειώσει σχετικά εύκολα, ο Λέοναρντ όμως δείχνει πανέτοιμος να σταθεί στο ύψος του μέχρι το τέλος!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X