Μπάγερν - Ντόρτμουντ: Klassiker στην Allianz Arena!

Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Klassiker στην Allianz Arena!

Εναρξη: 19:30, 09/11/2019
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Και τώρα οι δυο τους! Ραντεβού αποδείξεων στο Μόναχο, Μπάγερν vs Ντόρτμουντ και ο νικητής αποκτά… ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Ψάχνει restart στο Μόναχο η Μπάγερν

Ο Νίκο Κόβατς αποτελεί παρελθόν και η Μπάγερν με τον Φλικ στον πάγκο της εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Oι Βαυαροί λύγισαν την αντίσταση του Ολυμπιακού με 2-0 και πλέον πάνε στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Αλλωστε, σε περίπτωση νίκη αποκτά αυτοπεποίθηση, ενώ και ο Φλικ είναι το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Η Μπάγερν περνά φέτος δύσκολες στιγμές. Προέρχεται από τη μεγαλύτερη ήττα της στη Bundesliga εδώ και 10 χρόνια, με 18 βαθμούς κάνει το χειρότερο ξεκίνημα μετά τη σεζόν 2010-11, ενώ τα 16 γκολ παθητικό αποτελεί τη χειρότερή της επίδοση σε αυτό το σημείο της σεζόν από τη σεζόν 2008-09.

Η παράδοση και ο Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν έχει κερδίσει και τα 5 τελευταία εντός έδρας ματς με τη Ντόρτμουντ για τη Bundesliga με την ισορροπία των τερμάτων να είναι 22-3… Και στα 4 τελευταία από αυτά τα παιχνίδια οι Βαυαροί πέτυχαν 4+ γκολ. Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μάλιστα με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού έφτασε τα 21 γκολ σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ντόρτμουντ σε ανοδική τροχιά
«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε τόσο για την τακτική, θα πρέπει απλά να παίξουμε σαν άντρες! Αυτό είναι το κλειδί. Η Μπάγερν ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκεται βλέπει πάντα τα παιχνίδια με τη Μπορούσια σαν παιχνίδια γοήτρου και δεν θα μας χαρίσει το παραμικρό», τόνισε ο Ζορκ. Η Μπορούσια δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα τρία τελευταία της παιχνίδια, σερί που είναι το καλύτερο από τον Σεπτέμβριο του 2017. Βέβαια, στο Champions League, έκανε σούπερ ανατροπή, αφού από το 0-2 με την Ιντερ επικράτησε 3-2 κι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στη συνέχεια της διοργάνωσης. H eπιστροφή του Πάκο θα δώσει λύσεις, όμως θα αποτελεί σημαντικό πλήγμα αν λείψουν τελικά οι Σάντσο και Ρόις τους οποίους ο Φαβρ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X