Μπάγερν - Άιντραχτ: Νίκη για πρωτάθλημα οι Βαυαροί

Μπάγερν – Άιντραχτ: Νίκη για πρωτάθλημα οι Βαυαροί

Εναρξη: 16:30, 18/05/2019
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Άιντραχτ και με νίκη παίρνει το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα. Οι Αετοί σε αδιέξοδο, καίγεται για τρίποντο!

Μπάγερν για τίτλο
Η Μπάγερν αναζητούσε νίκη τίτλου στη Λειψία,
ωστόσο έμεινε στο μηδέν κόντρα στους Ταύρους. Η Ντόρτμουντ κέρδισε 3-2 τη Φορτούνα και η διαφορά είναι πλέον στους δυο βαθμούς. Η Μπάγερν θέλει έναν βαθμό στην τελευταία στροφή κόντρα στην Αϊντραχτ στο Μόναχο (μιας και σε ισοβαθμία υπερτερεί λόγω διαφοράς τερμάτων +17) για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 7η διαδοχική φορά και 29η φορά συνολικά. Οι Βαυαροί έχουν καταφέρει να κάνουν μια εξαιρετική πορεία στον β’ γύρο, έχοντας μόλις μια ήττα σε αυτό το διάστημα (από τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας). Από τις αρχές Φλεβάρη κι έπειτα είναι σε 13 ματς αήττητοι, ενώ συνολικά έχουν την καλύτερη επίθεση στη Bundesliga, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Η Μπάγερν εκτός από την περσινή ήττα στον τελικό του κυπέλλου δεν έχει ηττηθεί σε καμία διοργάνωση από τον Μάρτιο του 2010 από την Αϊντραχτ (13-3-1 υπέρ των Βαυαρών έκτοτε).

Χάνει και τ’ αστέρια η Άιντραχτ;
Ενός κακού μύρια έπονται για την Άιντραχτ, που έριξε το βάρος στην Ευρώπη, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι και τη δεδομένη στιγμή μένει εκτός 4άδας στην Bundesliga. Οι Αετοί γνώρισαν την ήττα με 2-0 εντός έδρας με δύο γκολ του Ούτζα στο δεύτερο ημίχρονο 53’, 57’) και τώρα θα πρέπει να κερδίσουν την Μπάγερν στην τελευταία αγωνιστική αν θέλουν να έχουν ελπίδες για έξοδο στο Champions League, αφού βρίσκονται στο -1 από Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν στη βαθμολογία. Μάλιστα, σε περιπέτειες έχουν μπει ακόμη και για την επανεμφάνισή τους στο Europa League, καθώς Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ μπορούν να την ξεπεράσουν!

Τα τελευταία ραντεβού στην Bundesliga
22/12/18 Άιντραχτ – Μπάγερν 0-3
28/04/18 Μπάγερν – Άιντραχτ 4-1
09/12/17 Άιντραχτ – Μπάγερν 0-1
11/03/17 Μπάγερν – Άιντραχτ 3-0
15/10/16 Άιντραχτ – Μπάγερν 2-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X