Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες

Εναρξη: 19:30, 09/02/2019
Γήπεδο: Αλιάνζ Αρένα (75.000), Μόναχο

Την ήττα του Λεβερκούζεν (3-1) θέλει να ξεπεράσει η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Σάλκε το βράδυ του Σαββάτου (19:30), την οποία υποδέχεται για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Μία ήττα για τους παίκτες του Νίκο Κόβατς, η οποία αύξησε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Τουλάχιστον, μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν στο Κύπελλο Γερμανίας, καθώς επικράτησαν στην παράταση με 3-2 (2-2 κανονική διάρκεια) της Χέρτα. Απάντηση για την ήττα από την Γκλάντμπαχ (0-2 εντός) βρήκε η Σάλκε, η οποία επικράτησε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με 4-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στο -7 πλέον η Μπάγερν Μονάχου
Η ήττα με ανατροπή από τη Λεβερκούζεν (3-1) ήταν η αφορμή να αυξηθεί η διαφορά από την Ντόρτμουντ. Μέσα στην ατυχία της, στάθηκε… τυχερή, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με την Αϊντραχτ Φρανφκούτης με τη διαφορά να αυξάνεται κατά έναν βαθμό.

Μεσοβδόμαδα, μπορεί να συνεχίστηκαν οι αμυντικές… γκάφες, όμως δεν στάθηκαν η αιτία για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Το 2-2 της κανονικής διάρκειας στο Βερολίνο επί της Χέρτα έστειλε το ματς στην παράταση, όπου εκεί με γκολ του Κομάν στο 98’ πήρε την πρόκριση (3-2) στους «8» του θεσμού. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Νίκο Κόβατς δεν αντιμετωπίζει νέες απώλειες, μόνο μακροχρόνιους που δεν επηρεάζουν πλέον.

«Φτιάχνει» ψυχολογία η Σάλκε!
Η ήττα από την Γκλάντμπαχ εντός έδρας έβαλε… στοπ στην ορμή της, έπειτα από τις καλές εμφανίσεις με Βόλφσμπουργκ (2-1) και Χέρτα (2-2). Τουλάχιστον, μεσοβδόμαδα, επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο της Φορτούνα Ντίσελντορφ (4-1) στο Κύπελλο και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Οι «βασιλικοί μπλε» επιθυμούν να φτιάξουν… κλίμα και ενόψει της αναμέτρησης των «16» με τη Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη εβδομάδα, σε μία έδρα όπου δεν έχουν νίκη την τελευταία 9ετία με 6 ήττες και 3 ισοπαλίες. Την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ. Στα αγωνιστικά, ίσως γυρίσει ο χρήσιμος φορ Μπούργκσταλερ, ενώ τρεις ακόμη θα χρειαστούν τεστ ετοιμότητας.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: 2-1 (Μπουντεσλίγκα 2017-18)
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: 1-1 (Μπουντεσλίγκα 2016-17)
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: 3-0 (Μπουντεσλίγκα 2015-16)
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: 1-1 (Μπουντεσλίγκα 2014-15)
Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: 5-1 (Μπουντεσλίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X