Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ: Klassiker στη Bundesliga!

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ: Klassiker στη Bundesliga!

Εναρξη: 19:30, 06/03/2021
Γήπεδο: ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΕΝΑ

Μεγάλο ραντεβού στο Μόναχο, η Μπάγερν δε θέλει να πέσει από την κορυφή, ενώ η Ντόρτμουντ πηγαίνει στο ντέρμπι εκτός 4άδας από το 2016 με στόχο να μην χάσει έδαφος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Λεβαντόφσκι κάνει τα πάντα

H Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Κολωνία εντός έδρας με εξαιρετική εμφάνιση, αντιδρώντας έτσι ιδανικά στα δυο προηγούμενα ματς χωρίς νίκη. Οι Βαυαροί ανέβασαν στροφές, το έδειξαν στο Ολίμπικό με τη Λάτσιο και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Η Μπάγερν εχει προβάδισμα δύο βαθμών πάνω από την δεύτερη Λειψία. Δεν είναι άνετη, έχει να επισκεφτεί και την έδρα των «ταύρων» στις 3 Απριλίου. Το σημερινό «Klassiker» ο προπονητής της Μπάγερν περιμένει να το προσεγγίσει η ομάδα του όπως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του πάντως πήρε ανάσες και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα απουσιών. Εχει σκοράρει στα τελευταία 57 επίσημα παιχνίδια της, ενώ εντός έδρας μετρά 8 νίκες και 3 ισοπαλίες φέτος για το πρωτάθλημα. Στα καλύτερά του ο Λέβα, έχει 28 γκολ σε 23 ματς! Ο Πολωνός βρίσκει δίχτυα ανά 104’, ενώ σχεδόν πάντα απέναντι στην Ντόρτμουντ σκοράρει, έχοντας 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με απουσίες στο Μόναχο η Ντόρτμουντ

Ανεβασμένη η Ντόρτμουντ, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Επικράτησε των Σεβιλιάνων για το Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε τη Γκλάντμπαχ για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε μίνι αήττητο τριών αγώνων. Βρέθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε μικρότερη απόσταση τριών βαθμών πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, τα προβλήματα για το ντέρμπι είναι πολλά. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάντσο, Γκερέιρο και Ρέινα. Η απώλεια του Άγγλου αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς ήταν όχι μόνο ο κορυφαίος παίκτης της Ντόρτμουντ στο 2021, αλλά και από τους κορυφαίους σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ακάνζι, Πίσζεκ, Σμέλτσερ και Βίτσελ συμπληρώνουν το απουσιολόγιο. Ολο το βάρος στον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός, άλλωστε, σκοράρει ανά 87’ στην καριέρα του στη Γερμανία και είναι ο κορυφαίος ανάμεσα σε εκείνους με τουλάχιστον 25 γκολ στην Bundesliga.

Μπάγερν – Ντόρτμουντ, η παράδοση

Η τελευταία νίκη της Μπορούσια στο Μόναχο είχε έρθει τον Απρίλιο του 2014. Παράλληλα, η Μπάγερν κέρδισε και τα 6 τελευταία παιχνίδια εκεί με συνολικά τέρματα 26-3. Η Ντόρτμουντ έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, χάνοντας τα 5 προηγούμενα με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και δεχόμενη 4+ τέρματα!

X