Μάντσεστερ Σίτι - Σάλκε: Δαβίδ εναντίον Γολιάθ!

Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε: Δαβίδ εναντίον Γολιάθ!

Εναρξη: 22:00, 12/03/2019
Γήπεδο: Etihad Stadium (55.097), Μάντσεστερ

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Σάλκε στο «Ετιχαντ Στέιντιουμ» το βράδυ της Τρίτης (12/03) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στη ρεβάνς του υπέρ της 3-2 της Γερμανίας πριν από τρεις εβδομάδες.

Στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, δύο γκολ πέτυχε ο Μπενταλέμπ για τη Σάλκε με πέναλτι (38′, 45′), με τους Αγκουέρο (18′), Σανέ (85′) και Στέρλινγκ (90′) να δίνουν τη νίκη στην καλύτερη Σίτι. Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Οταμέντι (68′).

Ακρως αντίθετη η μοίρα τους φέτος, με τη Σάλκε να παλεύει για την παραμονή και τη Σίτι να διεκδικεί… ότι τρόπαιο υπάρχει. Η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης, όμως η Σάλκε δεν έχει να χάσει κάτι από τη σημερινή αναμέτρηση.

«Κλειδώνει» την πρόκριση η Μάντσεστερ Σίτι
Αν και τα «χρειάστηκε» αρκετά στην πρώτη αναμέτρηση στη Βεστφαλία, πήρε εν τέλει τη νίκη ακόμη και με δέκα παίκτες, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και με λιγότερους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόταν, ο Γκουαρντιόλα θα έπαιζε το ίδιο επιθετικά και αποτελεσματικά.

Με τον… αέρα μάλιστα της πρωτοπόρου στην Πρέμιερ Λιγκ (+1 από τη Λίβερπουλ) θέλει απόψε να μην υποπέσει σε καμία περίπτωση «θύμα», όπως συνέβη με Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι και τεράστιο πλεονέκτημα το 2-3, εάν δείξει ξανά σημάδια χαλαρότητας δεν αποκλείεται να τα «πληρώσει».

Εννέα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει. Έρχεται ο προημιτελικός για το κύπελλο Αγγλίας με τη Σουόνσι και γι’ αυτό απόψε ο Καταλανός τεχνικός θα υπολογίσει στους βασικούς του παίκτες. Απών ο τιμωρημένος Οταμέντι και ο πολύτιμος μέσος Φερναντίνιο.

Εχει άλλες προτεραιότητες η Σάλκε
Από τη στιγμή που κληρώθηκε με τη Σίτι κατάλαβε πως δεν έχει ελπίδες. Στο πρώτο ημίχρονο πριν από δύο εβδομάδες το πίστεψε για μία στιγμή, ειδικά όταν στο δεύτερο έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Όμως ξαφνικά στα τελευταία πέντε λεπτά «κατέρρευσε» και χάθηκε και αυτή η μικρή ελπίδα.

Στο πρωτάθλημα γνώρισε ακόμη μία ήττα, από τη Βέρντερ Βρέμης με 4-2. Η καρέκλα του προπονητή Τεντέσκο «τρίζει», καθώς παρέμεινε για έβδομο ματς στην Μπουντεσλίγκα δίχως νίκη (0-2-5) και μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. ΄

Προφανώς και θα δώσει το περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα, ειδικά στην επόμενη αναμέτρηση απέναντι στη Λειψία. Αναμένεται σημαντικό ροτέισον, ενώ δεν υπολογίζεται ο μπακ Καλιτζούρι και ο εξτρέμ Σεπφ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X