Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Ο Γοδίν λέει αντίο στη Μαδρίτη

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη: Ο Γοδίν λέει αντίο στη Μαδρίτη

Eναρξη: 19.30, 12/05/2019
Γήπεδο: Metropolitano, Μαδρίτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Σεβίλλη που καίγεται για νίκη. Τελευταίο εντός έδρας ματς του Γοδίν που φεύγει απο τους ροχιμπλάνκος για το Μιλάνο!

«Η Ατλέτικο είναι τρόπος ζωής για εμένα και πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια οικογένεια, ένα μεγάλο σπίτι…» τόνισε συγκινημένος ο Ντιέγκο Γοδίν, βάζοντας έτσι τέλος σε μια σπουδαία καριέρα στην Ατλέτικο, μιας και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Ιντερ! Στα εννέα χρόνια παρουσίας του στην Ατλέτικο, ο 33χρονος αμυντικός κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2014, το Κύπελλο του 2013, φυσικά έχει να θυμάται περισσότερο απ’ όλα και τα δύο ευρωπαϊκά του 2012 και του 2018, όπως επίσης τα τρία Super Cup Ευρώπης (2011, 2013, 2019) και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του το Κόπα Αμέρικα του 2011.

Η Ατλέτικο στην προτελευταία στροφή της υποδέχεται τη Σεβίλλη και θέλει να πει αντίο με νίκη φέτος στο Metropolitano. Μάλιστα, στα 16 τελευταία ραντεβού μετρά μόλις μια ήττα, αλλά και οκτώ νίκες. Παράλληλα, στα έντεκα τελευταία ραντεβού με τους Σεβιγιάνους στη Μαδρίτης έχει 6 νίκες και μια ήττα. Πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Γκριζμάν, ο οποίος σκόραρε τουλάχιστον μία φορά σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εναντόν της Σεβίλλης (έξι γκολ συνολικά).

Καίγεται η Σεβίλλη
Η εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Χιρόνα δεν έφερε αντίδραση, αντίθετα οι Σεβιγιάνοι ηττήθηκαν εντός με 3-0 από τη Λεγανιές και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την εξασφάλιση της 4ης θέσης. Μονόδρομος η νίκη στη Μαδρίτη, αλλά η παράδοση δεν είναι σύμμαχος. Η Σεβίλλη κέρδισε μόνο δύο από τα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της LaLiga, εναντίον της Εσπανιόλ τον Μάρτιο και εναντίον της Βαγιαδολίδ τον Απρίλιο. Παράλληλα, ο Χοακίν Καπαρός κέρδισε τρία από τα 11 εκτός έδρας ματς εναντίον της Ατλέτικο για τη La Liga, όλα ως κόουτς της Αθλέτικ. Αντίθετα, ο Σιμεόνε έχασε μόνο ένα από τα 14 με τη Σεβίλλη στη LaLiga!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X