Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα επιστρέφει!

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα επιστρέφει!

Εναρξη: 21:45, 11/11/18
Γήπεδο: Balaídos (31.800) Βίγκο

Η Ρεάλ πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη με τον Σολάρι και θέλει στο Μπαλαΐδος με τη Θέλτα να ξεπεράσει για τα καλά τον φετινό εφιάλτη. Ο Μπέιλ απέναντι σε ένα αρνητικό ρεκόρ.

Δυνατή εντός…
Σε ένα απίθανο ματς, η Θέλτα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο έκανε την ανατροπή κόντρα στη Μπέτις, προηγήθηκε, αλλά τελικώς πήρε το βαθμό. Δεύτερο διαδοχικό ματς αήττητη η ομάδα του Βίγκο, που διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Δυνατή εντός έδρας, έχει μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια. Στόχος της είναι μια θέση στην Ευρώπη και ξέρει να κάνει δύσκολη τη χωή των μεγάλων.

Στα πάνω της με Σολάρι
Οι Μαδριλένοι θυμήθηκαν έπειτα από καιρό ότι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και πέρασαν με 0-5 από την Πλζεν, με τον Καρίμ Μπενζέμά να γίνεται ο 7ος του club που ξεπέρασε τα 200 γκολ. Με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο, η Ρεάλ έφτασε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Μόνο που αυτή τη φορά θύμισε τον καλύτερο εαυτό της και ξέσπασε στην Τσεχία. Ολη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και μπροστάρης ήταν ο Μπενζεμά, ο οποίος έγραψε ιστορία και ο Κρόος που μοίρασε δύο γκολ και έβαλε ένα πανέμορφο εκείνος. Μάλιστα, ο Σολάρι γίνεται έτσι ο πρώτος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1957 και τον Λουίς Καρνίγια που παίρνει νίκες και στα τρία πρώτα ματς στον πάγκο χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ. Είχε προηγηθεί η τεσσάρα στο κύπελλο κόντρα στη Μελίγια, αλλά και η δύσκολη νίκη επί της Βαγιαδολίδ με 2-0. Μάλιστα, ήταν η πρώτη επιτυχία στη La Liga έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Το βράδυ της Κυριακής ο Σολάρι δίνει το πιο δύσκολο τεστ, αφού η Βασίλισσα φιλοξενείται στο Μπαλαΐδος από τη Θέλτα. Στο τελευταίο ραντεβού των δυο η Ρεάλ είχε διαλύσει την ομάδα του Βίγκο με 6-0.

Οι αριθμοί λένε…
Μόλις τέσσερα γκολ έχει η Ρεάλ στα έξι τελευταία ματς στη La Liga, όταν στα προηγούμενα έξι είχε πετύχει 14

Τα 16 τέρματα της Βασίλισσας έπειτα τις 11 πρώτες στροφές στο πρωτάθλημα είναι το χειρότερο ρεκόρ της από τη σεζόν 2004-05, όταν είχε πετύχει ξανά 16.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει βρει δίχτυα στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος κι αν δεν τα καταφέρει ούτε στο Μπαλαΐδος, τότε θα σπάσει… αρνητικό ρεκόρ αφλογιστίας ως παίκτης της Ρεάλ. Πέρσι πάντως σε δυο ματς με τη Θέλτα είχε πετύχει τέσσερα γκολ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη LaLiga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X