Ρεάλ Μαδρίτης: Λείπουν τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Λείπουν τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Νο Cristiano, no Goal! Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να κάνει τις ευκαιρίες γκολ και η σκιά του Ρονάλντο πλανάται πάνω από το Σαντιάγο Μπερναμπέου!

«Δεν έχω παράπονο από την ομάδα, μόνο το γκολ μας έλειψε» τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο είναι αλήθεια πως της λείπει και ο… Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Μπέτις κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της LaLiga. H Ρεάλ απέτυχε να σκοράρει και χωρίς γκολ δεν υπάρχει επιτυχία! Υπάρχει αιτία; Ναι, η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τότε, η Ρεάλ επιβιώνει με… ψίχουλα. Ηταν σίγουροι στη Βασίλισσα, πως χωρίς τον Πορτογάλο σταρ θα διανεμηθούν με μαγικό και παραδειγματικό τρόπο μεταξύ των παικτών της ομάδας. Δε συνέβη αυτό και η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική!

Φέτος, η Ρεάλ απέκτησε τον Αζάρ, όμως ο Βέλγος δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει τις αρετές του και φυσικά να πλησιάσει τα… 50 γκολ στη χρονιά του Πορτογάλου σταρ. Ηρθε και ο Γιόβιτς, αλλά παραμένει αλλαγή του Μπενζεμά! Ναι, πριν δυο στροφές η Βασίλισσα διέλυσε τη Λεγανές με 5-0, αλλά αυτές οι εμφανίσεις έχουν… εκλείψει. Οσο πιο κλειστά παίζει ο αντίπαλος, τόσο φαίνεται αισθητά η απουσία του Κριστιάνο. Το 20% των ευκαιριών γινόντουσαν γκολ με τον Πορτογάλο, όταν πέρσι το ποσοστό ήταν 14.8 και φέτος 11.48 (μόλις 24 γκολ σε 209 προσπάθειες χωρίς τον Ρονάλντο στην ομάδα). Μια στις δέκα ευκαιρίες περίπου θα γίνει γκολ για τη Βασίλισσα. Η συζήτηση για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Νοέμβριο του 2019 μπορεί να φαίνεται υπερβολική, αλλά η σκιά του συνεχίζει να πλανάται πάνω από το Santiago Bernabéu. Ισως είναι το πιο καταστροφικό διαζύγιο στην ιστορία του συλλόγου…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X