Γερμανία - Αργεντινή: Μεγάλο ραντεβού στο Ντόρτμουντ!

Γερμανία – Αργεντινή: Μεγάλο ραντεβού στο Ντόρτμουντ!

Εναρξη: 21:45, 09/10/2019
Γήπεδο: Signal Iduna Park, (Dortmund)

Ενα μεγάλο φιλικό Signal Iduna Park, αφού Γερμανία και Αργεντινή θέλουν μια τεράστια νίκη ψυχολογίας ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων!

Να πάρει τα πάνω της η Γερμανία
Η Γερμανία αντέδρασε στην τεσσάρα εντός έδρας από την Ολλανδία, καθώς επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Β. Ιρλανδίας. Ετσι, βρέθηκε ξανά στην κορυφή του ομίλου των προκριματικών και ο Γιόακιμ Λεβ είναι πλέον πιο ήρεμος. Πριν το κρίσιμο ραντεβού στο Ταλίν με την Εσθονία, η Γερμανία θέλει νίκη γοήτρου κόντρα στην Αργεντινή! Ο Τερ Στέγκεν παίρνει θέση βασικού, ενώ ο Γκνάμπρι θα επιδιώξει να συνεχίσει τις εξαιρετικές του παραστάσεις. Πλήγμα ο τραυματισμός του Γκίντερ, εκτός ο τραυματίας Κρόος, πρώτη κλήση για τον Αμίρι της Λεβερκούζεν.

Με νέα πρόσωπα η Αργεντινή
Η Αργεντινή θα παρουσιαστεί στη Βεστφαλία χωρίς τους ηγέτες της. Δεν ταξίδεψαν οι Ντι Μαρία, Αγουέρο, ενώ ο αρχηγός Μέσι παραμένει τιμωρημένος. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι παίκτες των Ρίβερ Πλέι, Μπόκα Τζούνιορς που προετοιμάζονται για τον ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το ταλέντο πάντως δεν απουσιάζει από την Αργεντινή, με τους Λαουτάρο, Ντιμπάλα και Κορέα να παίρνουν πάνω τους το βάρος της ομάδας. Στα τελευταία δυο φιλικά με Χιλή (0-0) και Μεξικό (4-0) δεν δέχθηκε γκολ, με τον Σκαλόνι να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα.

Γερμανία – Αργεντινή, οι αριθμοί του ματς

Σε τρεις τελικούς Μουντιάλ έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες, με τη Γερμανία να έχει δυο νίκες.

Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί 22 φορές, η Αργεντινή μετρά 10 νίκες, η Γερμανία 8

Η πρώτη αναμέτρηση των Γερμανών με την Αλμπισελέστε από τον Σεπτέμβρη του 2014. Δυο μήνες μετά τον χαμένο τελικό, η Αργεντινή επικράτησε με 4-2 στο φιλικό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X