Ισλανδία - Γαλλία: Ραντεβού πρόκρισης

Ισλανδία – Γαλλία: Ραντεβού πρόκρισης

Έναρξη: 21:45, 11/10/2019
Γήπεδο:Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Μεγάλο ραντεβού στο Ρέικιαβικ, όπου η Ισλανδία υποδέχεται τη Γαλλία σε ματς πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020. 

Η Γαλλία δίνει την… μάχη της για να διασφαλίσει την θέση της στο Euro 2020, επιζητώντας τρεις βαθμούς στην επίσκεψή της στην Ισλανδία. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στοχεύουν στο να συνεχίσουν ένα σερί πέντε νικών σε έξι αγώνες, που τους έχει βάλει στην πρώτη δυάδα και σε πρώτο πλάνο για την πρόκριση στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Έχοντας καταφέρει να πετύχει back to back παρουσίες στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων αλλά και μετά τον τελικό του Euro 2016 να πετύχει τον θρίαμβο του Μουντιάλ του 2018 στον τελικό με την Κροατία η Γαλλία δεν έχει περιθώρια αποτυχίας. Η Ισλανδία από την άλλη έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά της ενώ την χωρίζει μόνο απόσταση τριών βαθμών από την 2η του γκρουπ και Παγκόσμια πρωταθλητρια, Γαλλία. Οι Ισλανδοί έχοντας κερδίσει την Τουρκία αλλά γνωρίζοντας την ήττα από την Αλβανία θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα. Οι Γάλλοι από την άλλη δεν θέλουν να επαναλάβουν βραδιές, όπως εκείνη με την ήττα τους από την Τουρκία.

Ισλανδία – Γαλλία, οι αριθμοί

Οι φιλοξενούμενι έχουν σκοράρει τρία γκολ ή παραπάνω στα πέντε από τα έξι ματς τους στο γκρουπ. Έχουν σκοράρει τέσσερις φορές στα δύο από τρία ταξίδια τους στα προκριματικά ενώ το προηγούμενο διάστημα των Εθνικών βρήκε τους Γάλλους να έχουν βάλει επτά γκολ σε δύο αγώνες. Εντός έδρας οι Γάλλοι είχαν κερδίσει 4-0 την Ισλανδία και έχουν το πάνω χέρι. Οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο Εθνικές έχουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ ανά παιχνίδι, οπότε ένα σημείο over 2.5 γκολ ενδείκνυται, όπως και μία πιθανή νίκη των Γάλλων με 2-1.

Η Ισλανδία από την άλλη έχει κερδίσει τα τρία τελευταία της ματς εντός. Η Γαλλία έχει νικήσει στα επτά από τα τελευταία της οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γαλλία έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε τρεις αγώνες εκτός σε αυτά τα προκριματικά της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X