Άρσεναλ - Τότεναμ: Ντέρμπι με φόντο την τετράδα!

Άρσεναλ – Τότεναμ: Ντέρμπι με φόντο την τετράδα!

Eναρξη: 18.30, 14/03/2021
Γήπεδο: Emirates, Λονδίνο

Η Άρσεναλ… καίγεται για νίκη, ώστε να κρατήσει επαφή με την εξάδα. Χωρίς περιθώρια και η Τότεναμ στο Emirates!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Mονόδρομος η νίκη για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ έκανε πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Europa League, αφού επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Ωστόσο, εντός συνόρων υπάρχει πρόβλημα, βρίσκεται σε κακή θέση και αν δεν αντιδράσει άμεσα, θα χάσει κάθε ελπίδα για Ευρώπη. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος «πέταξε» δύο βαθμούς εκτός έδρας με τη Μπέρνλι (1-1), όπου κυριάρχησε και προηγήθηκε (6’), αλλά πλήρωσε ένα ακόμα λάθος ποδοσφαιριστή της για την ισοφάριση (39’), ενώ είχε και δύο δοκάρια στο τέλος (84’, 94’). Με μόλις 2 τρίποντα στις επτά τελευταίες «στροφές» (2-2-3) έχει χάσει πάλι επαφή με την εξάδα. Μετράει 5 εντός έδρας ήττες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός της σε ένα πρωτάθλημα από τη σεζόν 1994-95. Επειτα από καιρό θα παρουσιαστεί κομπλέ χωρίς προβλήματα απουσιών.

Τρίποντο για σεντόνι η Τότεναμ!

Ανεβάζει στροφές η Τότεναμ, η οποία προέρχεται από 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσει. Μάλιστα, στις τρεις από αυτές πέτυχε τέσσερα γκολ. Την Πέμπτη επικράτησε (2-0 εντός) εύκολα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας (4-1 εντός) με επιβλητική εμφάνιση και 3 γκολ (49’, 52’, 76’) στο δεύτερο μέρος. Ετσι, παραμένει δυνατά στο κόλπο για μια θέση στην τετράδα. Βέβαια, έχει νικήσει μόνο την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Φούλαμ στις εννέα τελευταίες εξόδους της, έχοντας και 4 ήττες. Επίσης, στις 11 τελευταίες εξόδους της έχει σκοράρει μόλις 10 φορές. Στα 37 από τα 46 συνολικά τέρματά της στο πρωτάθλημα είχαν «συμμετοχή» ο Χάρι Κέιν ή ο Σον!

Άρσεναλ – Τότεναμ, οι αριθμοί του ντέρμπι!

Από το 2010 έχει να νικήσει στην έδρα της Αρσεναλ η Τότεναμ, για πρωτάθλημα, καθώς μετρά 5 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.Το συγκεκριμένο διπλό ήταν το μοναδικό διπλό στην έδρα των «κανονιέρηδων» τα 28 τελευταία χρόνια!

Ωστόσο, οι Gunners δεν έχουν νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-2-3): ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν μείνει σε έξι διαδοχικά ματς χωρίς νίκη!

Αν νικήσει η Τότεναμ, τότε για πρώτη φορά από το 1992-93 θα έχει κάνει δυο νίκες κόντρα στην Αρσεναλ σε μία σεζόν της Premier League.

O Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από την Αρσεναλ σε 18 αναμετρήσεις τους στην Premier League. Συνολικά έχει εννέα νίκες, οκτώ ισοπαλία και μια ήττα για το πρωτάθλημα

Ο Χάρι Κέιν, είναι ο αρχισκόρερ στα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με 11 γκολ σε 14 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

X