Άστον Βίλα - Mάντσεστερ Σίτι: Τέλος το quadruple, νίκη για... τίτλο!

Άστον Βίλα – Mάντσεστερ Σίτι: Τέλος το quadruple, νίκη για… τίτλο!

Εναρξη: 22.15, 21/04/2021
Γήπεδο: Βίλα Παρκ, Μπέρμιγχαμ

H Mάντσεστερ Σίτι ξεχνά την απώλεια του κυπέλλου, ωστόσο θέλει νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στην κατάκτηση της Premier League!

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!
Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Η τελευταία ευκαιρία της Βίλα

Η Άστον Βίλα ήταν ανταγωνιστική στο Ανφιλντ, προηγήθηκε, ενώ ακόμα και μετά την ισοφάριση είχε φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο λύγισε στο 91’ και ηττήθηκε 2-1 από τη Λίβερπουλ. Με μόλις πέντε βαθμούς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές οι ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Ωστόσο, με δυο ματς λιγότερα καλείται να κάνει την υπέρβαση για να πλησιάσει την εξάδα. Να σημειωθεί ότι ηττήθηκε στις 8 από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι. Πάντως, στο Βίλα Παρκ έχει λιγότερους βαθμούς (20), από ότι έχει πάρει εκτός έδρας. Πλήγμα η απουσία του βασικού εξτρέμ, Τρεζεγκέ, εκτός παραμένουν ο αναντικατάστατος εξτρέμ Γκρίλις.

Ξεχνάει quadruple και Super League η Σίτι

«Ο αθλητισμός σταματά να είναι αθλητισμός όταν η επιτυχία είναι εγγυημένη και η σχέση μεταξύ προσπάθειας και επιβράβευσης δεν υπάρχει. Δεν είναι αθλητισμός όταν δεν σε νοιάζει αν θα χάσεις. Δεν είναι δίκαιο ομάδες να παλεύουν για την κορυφή αλλά να μην μπορούν να προκριθούν στη λίγκα. Στους παίκτες μου δεν έχω μιλήσει ακόμα για το θέμα. Θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό. και του χρόνου, θα παίξουμε στην Ευρώπη επειδή το αξίζουμε» τόνιζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και λίγες ώρες αργότερα η Μάντσεστερ Σίτι γινόταν η πρώτη που αποχωρούσε από τη Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, quadruple ήταν και πάει… Εσβησε το όνειρο για την κατάκτηση 4 τροπαίων σε μία σεζόν, αφού έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου. Kακή εμφάνιση και ήττα 1-0 από την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ». Στο πρωτάθλημα υπέστη ήττα-σοκ, 1-2 εντός από τη Λιντς. Ετσι, είδε τη Γιουνάιτεντ να την πλησιάζει στο -8, όμως ξέρει πως χρειάζεται ακόμα 11 πόντους για τον τίτλο. Στόχος της τα 10 διαδοχικά διπλά στην Premier League, ενώ μετρά 16 σερί εκτός έδρας επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, ρεκόρ στην ιστορία της. Πάντως, χρειάζεται να γυρίσουμε πίσω στον Δεκέμβρη του 2018 για να βρούμε δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Αποχώρησε τραυματίας από τον ημιτελικό ο ηγέτης Ντε Μπρόινε.

X