Μαρσέιγ - Πόρτο: Η τελευταία ευκαιρία των Μασσαλών!

Μαρσέιγ – Πόρτο: Η τελευταία ευκαιρία των Μασσαλών!

Εναρξη: 22.00, 25/11/2020
Γήπεδο
: ΒΕΛΟΝΤΡΟΜ, Μασσαλία

Την τρίτη νίκη στο φετινό Champions League θέλει η Πόρτο που φιλοξενείται στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ. 

Με την πλάτη στον τοίχο η Μαρσέιγ

H Mαρσέιγ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League έπειτα από μια εξαετία, αλλά η εικόνα της δεν είναι πειστική. Μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες στροφές, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει. Απέναντι στην Πόρτο ήταν κάκιστη, δεν έπεισε επιθετικά και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Εντός συνόρων πάντως πάει καλύτερα, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, ενώ έχει δυο ματς λιγότερα. Το κλίμα για τον Βίλας Μπόας πάντως δεν είναι καλό και τα σενάρια περί αποχώρησης έχουν πυκνώσει. Δεν αγωνίστηκε την αγωνιστική που μας πέρασε αφού εντοπίστηκαν πολλά θετικά κρούσματα στους παίκτες της Νις. «Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς με την Πόρτο να αποδείξουμε αυτό που αξίζουμε ως ομάδα. Είμαστε Μαρσέιγ και προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το καλύτερο» τόνισε ο Πορτογάλος που δε θέλει να σκέφτεται την… 3η θέση. Είναι η ομάδα που έχει τα λιγότερα σουτ (4) στα πρώτα τρία ματς κι αν δεν αλλάξει εικόνα πολύ δύσκολα θα πετύχει κάτι.
Μοναδική απουσία για τους Μασσαλούς, αυτή του Σέρβου εξτρέμ, Ράντονιτς. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαρσέιγ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση. Μετρά 10 ήττες στα 11 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά παιχνίδια, 12 συνεχόμενες στο Τσάμπιονς Λιγκ και τέσσερις εντός έδρας.

Με παράδοση η Πόρτο κόντρα στη Μαρσέιγ

Η εξαιρετική εμφάνιση της Πόρτο κόντρα στη Μαρσέιγ και η νίκη με 3-0 την έφεραν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι «Δράκοι» δείχνουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιδιώξουν στη Μασσαλία να κάνουν το μεγάλο βήμα πρόκρισης. «Περίμενα να είχαμε εννέα βαθμούς, αφού ήταν τρία τα ματς, ανεξαρτήτως από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Αλλά είμαστε σε καλή θέση για να προκριθούμε στους «16», το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό προς αυτή την κατεύθυνση. Οι έξι αγώνες του Champions League είναι πάντα ανταγωνιστικοί και αυτός δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η Μαρσέιγ θέλει να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης και γι’ αυτό περιμένουμε πολλές δυσκολίες» πρόσθεσε ο Κονσεϊσάο, ο οποίος δεν επαναπαύεται από την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μαρσέιγ.

Εντός συνόρων, η Πόρτο είχε ματς κυπέλλου με την αδύναμη Φαμπρίλ Μπαρέιρο, όπου με αρκετές απουσίες επικράτησε 2-0 εκτός έδρας. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο βασικός στόπερ, Πέπε, εκτός πλάνων ο βασικός μέσος, Ουρίμπε! Τι λέει όμως η παράδοση για τους Πορτογάλους; Αήττητη η Πόρτο στις αναμετρήσεις της με τη Μαρσέιγ, καθώς μετρά 4 νίκες και μια ισοπαλία. Αλλωστε, μόνο από Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία ηττήθηκε η Πόρτο στα εννέα τελευταία εκτός έδρας της σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X