Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ: Υπάρχει... ζωή και χωρίς τον Κέιν!

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Υπάρχει… ζωή και χωρίς τον Κέιν!

Εναρξη: 22:00, 17/04/2019
Γήπεδο: Εtihad, Μάντσεστερ

Η Σίτι δεν… κερδίζει αγγλικές ομάδες, ούτε και ο Πεπ εκτός έδρας νοκ άουτ ματς. Η Τότεναμ έκανε το πρώτο βήμα, αλλά θα παίξει χωρίς τον Κέιν!

Δύσκολα η Σίτι με… αγγλικές ομάδες!
Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβλεπε τα όνειρα του για Champions League να σβήνουν στα… πόδια της Λίβερπουλ. Ενα χρόνο μετά, ο Καταλανός τεχνικός βλέπει ότι το όνειρό του για το Champions μπορεί να μετατραπεί ξανά σε εφιάλτη και η αιτία θα είναι ξανά μια αγγλική ομάδα, η Τότεναμ! Ο Αγουέρο ήταν ο μοιραίος, έχασε πέναλτι και στη συνέχεια η ομάδα του δέχθηκε γκολ από τον Σον.. Παράλληλα, η Μάντσεστερ Σίτι για πέμπτο διαδοχικό ματς απέναντι σε αγγλική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, γνωρίζει την ήττα, έχοντας μονάχα αρνητικά αποτελέσματα στους «εμφύλιους»!

Από τη σεζόν 1970-1971 και τα ημιτελικά του Κυπελλούχων κόντρα στην Τσέλσι (ήττα 1-0 και στα δυο παιχνίδια), μέχρι τις περσινές αναμετρήσεις με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και το πρώτο φετινό παιχνίδι με την Τότεναμ στα προημιτελικά, κάθε ματς έχει και ήττα για τους Πολίτες. Το κάκιστο ποσοστό του Γκουαρδιόλα στα εκτός έδρας νοκ άουτ ματς του ChampionsLeague είναι στο 23%, έχοντας μόλις έξι νίκες σε 26 αναμετρήσεις Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει πλέον αποτύχει να πάρει νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι προημιτελικής φάσης του Champions League, από το 2011, όταν τότε ως κόουτς της Μπαρτσελόνα, σε μια ομάδα που είχε φυσικά τους Μέσι, Βίγια και Τσάβι, επικράτησε 1-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μπορεί και χωρίς Κέιν η Τότεναμ!
Ο Σον έκανε τη διαφορά στον «εμφύλιο», η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και στο Ετιχαντ πάει με την ψυχολογία στα ύψη, ένα σοβαρό προβάδισμα, αλλά και χωρίς τον ηγέτη της, μιας και ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε. Τι γίνεται όμως χωρίς τον σταρ της; Ο τοπ σκόρερ Χάρι Κέιν έχει συμμετοχή στο 33% των φετινών γκολ της Τότεναμ. Είναι η περισσότερη επίδραση και το πιο μεγάλο ποσοστό από κάθε άλλον παίκτη με 24 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου ωστόσο έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί στο να μην τον έχει στην διάθεσή της στις τελευταίες σεζόν λόγω τραυματισμών. Το 2016-2017 είχε χάσει 21 ματς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα δύο μηνών και μες στον Γενάρη είχε χάσει επτά ματς λόγω προβλήματος στους συνδέσμους του ίδιου αστραγάλου που είχε χτυπήσει. Ένα πρόβλημα που αποκόμισε στην ήττα με 1-0 από την Γιουνάιτεντ εντός έδρας στην Premier. Οι Σπερς είχαν κερδίσει τα πέντε από αυτά τα ματς.΄Σε αυτά ήταν και τέσσερα πρωταθλήματος και ένα 3-0 με τη Ντόρτμουντ στο Champions League. Έχασαν από την Πάλας στο Κύπελλο και από την Τσέλσι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Συνολικά η Τότεναμ είχε μείνει χωρίς τον Κέιν για εννέα ματς φέτος. Σε αυτά τα παιχνίδια το ποσοστό νικών της πήγε από 61.5% στο 66.7%.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!

Σχολιάστε

X