Ιντερ - Κιέβο: Μονόδρομος η νίκη

Ιντερ – Κιέβο: Μονόδρομος η νίκη

Πολλά εμπόδια στον δρόμο για το σεντόνι και η Ιντερ θέλει νίκες για να αγκαλιάσει τ’αστέρια. Υποβιβασμένη, αλλά ικανή για… ζημιές η Κιέβο. 

Μονόδρομος η νίκη για Ιντερ!

Αταλάντα, Μίλαν, Ρόμα συνέχισαν με νίκες και τα εμπόδια στον δρόμο για το σεντόνι γίνονται περισσότερα για την Ιντερ. Oι νερατζούρι βρίσκονται στην 4η θέση, στο -3 από τους Μπεργκαμάσκι, αλλά μόλις στο +1 από τη Μίλαν και τη Ρόμα. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Σπαλέτι, που υποδέχεται την υποβιβασμένη, αλλά ικανή για ζημιές Κιέβο. Αγχος, πίεση έχουν κάνει την εμφάνισή τους και η Ιντερ μπορεί να μετρά έξι διαδοχικά ματς αήττητη, αλλά σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις (!) ισοπαλίες. Βέβαια, μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα από την Κιέβο το 2001, η ομάδα του Σπαλέτι «τρέχει» αήττητο 15 αγώνων στο Μεάτσα, με 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μετρά τρεις σερί ισοπαλίες, όμως τέσσερις είχε από τον Φεβρουάριου του 2018! Δυο σερί επιτυχίες μετρά τις… Δευτέρες η Ιντερ, αλλά ποτέ δεν έχουν κερδίσει τρεις διαδοχικές! Το βλέμμα στον Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντίνο επιθετικό να έχει σκοράρει πέντε τέρματα στα επτά τελευταία με την Κιέβο. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο τέρμα στο Μεάτσα για τη Serie A… χάνεται στα μέσα Δεκεμβρίου κόντρα στην Ουντινέζε.

Υποβιβασμένη η Κιέβο, αλλά…

Η Κιέβο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, μιας και τα προβλήματα στη φετινή σεζόν ήταν πάρα πολλά. Ωστόσο, θέλει μέχρι τέλους να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε με 4-0 από τη ΣΠΑΛ, ωστόσο ξέρει να βάζει δύσκολα στον αντίπαλο, όπως έκανε και απέναντι στη Λάτσιο στο Ολίμπικο, όπου επικράτησε με 2-1. Βέβαια, δυο σερί εκτός έδρας νίκες στη Serie A έχει να πετύχει από τον Φλεβάρη του 2017! Παράλληλα, έχει σημειώσει τα λιγότερα (11) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. Πάντως, ο Πελισιέ, «υπόσχεται» να κάνει δύσκολη τη ζωή των Νερατζούρι, αφού απέναντί τους έχει σκοράρει επτά φορές και μόνο με τη Λάτσιο έχει περισσότερα τέρματα (8).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X