Πάρμα – Λάτσιο: Αρχισες Πάρμα να θυμίζεις…

Πάρμα – Λάτσιο: Αρχισες Πάρμα να θυμίζεις…

Εναρξη: 16:00, 21/10/2018
Γήπεδο: Stadio Ennio Tardini (27.906), Πάρμα

Ηταν 7 Δεκεμβρίου του 2014, όταν η Λάτσιο επισκέφθηκε για τελευταία φορά το «Στάντιο Ενίο Ταρντίνι», τότε που με τα γκολ του Στέφανο Μάουρι και Φελίπε Αντερσον έκανε την ανατροπή, φεύγοντας νικήτρια με 2-1. Τότε, που ήταν και η τελευταία παρουσία της Πάρμα στη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά, τέσσερα χρόνια μετά στο συγκεκριμένο γήπεδο για την 9η αγωνιστική της Α’ Ιταλίας. Αμφότερες πήγαν στη διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων με νίκες, γεμίζοντας… μπαταρίες και «φουσκωμένες» με θετική ψυχολογία!

Η παλιά καλή Πάρμα
Όταν λείπεις καιρό από τα μεγάλα σαλόνια, η επιστροφή σου δεν είναι πάντα και η ευκολότερη κατάσταση στην αρχή. Όχι, όμως, για την Πάρμα, η οποία στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος δείχνει την παλιά καλή, ανταγωνιστική, ομάδα των «Κροσιάτι». Μετά το πέρας των πρώτων 8 αγωνιστικών βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, απέχει έναν πόντο από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και δείχνει ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το διπλό στο Μιλάνο επί της Ιντερ (1-0) μετά την πρώτη διακοπή της χρονιάς στα μέση Σεπτεμβρίου ήταν η αρχή της… αναγέννησης, αφού έκτοτε σημείωσε άλλες τρεις νίκες και ηττήθηκε μόνο από τη Γιουβέντους στο Τορίνο (0-3). Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, παρά τις όποιες απουσίες είχαν μαζευτεί και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του ματς από την Τζένοα, κατάφερε και έφυγε με το διπλό από τη Γένοβα με 3-1.

Οι ήττες των ντέρμπι
Δύσκολο ήταν το ξεκίνημα της Λάτσιο στο πρωτάθλημα, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε αυτές τις 8 αγωνιστικές τρία «γερά» ονόματα όπως αυτά των Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα. Ηττήθηκε και στα τρία, ήττες που είναι οι μοναδικές εντός συνόρων, αφού μετράει και 5 νίκες στα υπόλοιπα ματς της Serie A. Πριν τη διακοπή λόγω των εθνικών αναμετρήσεων, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε δύσκολα 1-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο», μία εβδομάδα μετά από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι επί της Ρόμα (1-3).

Την Πέμπτη (25/10) ταξιδεύει στη Γαλλία και στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, με τους Ιταλούς να μετράνε μία νίκη (2-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού) και μία βαριά ήττα από την Αϊντραχτ Φρανφκούρτης με 4-1 στη Γερμανία.

Πριν από τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της έδωσε εκτός έδρας παραστάσεις στο πρωτάθλημα, στο πρώτο η νίκη 1-0 στην έδρα της Εμπολι (ακολούθησε το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού), στο δεύτερο η ήττα 3-1 από τη Ρόμα (ακολούθησε το ταξίδι στη Γερμανία).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Λάτσιο – Πάρμα: 4-0 (Serie A)
Πάρμα – Λάτσιο: 1-2 (Serie A)
Λάτσιο – Πάρμα: 3-2 (Serie A)
Λάτσιο – Πάρμα: 2-1 (Κύπελλο Ιταλίας)
Πάρμα – Λάτσιο: 1-1 (Serie A)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X