Επένδυση με Βίτορ η ΑΕΚ

Επένδυση με Βίτορ η ΑΕΚ

Η πρωταθλήτρια της περσινής Super League, ΑΕΚ αναζητούσε έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης και τον βρήκε στο πρόσωπο του ταλαντούχου Πέδρο Βίτορ Φερέιρα Ντα Σίλβα. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος δεν είναι 100% έτοιμος για την ανδρική ομάδα.

Who is who
Ο 20χρονος, γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998, Πέδρο Βίτορ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Σπορτ Ρεσίφε, μίας μικρομεσαίας ομάδας που εδρεύει στον βραζιλιάνικο Βορρά και είναι γνωστή για το ένθερμο φίλαθλο κοινό της. Είναι αριστεροπόδαρος και είναι παίκτης που κινείται πάνω στη γραμμή, με κύριο προσόν την εκρηκτικότητα ενώ διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση. Το συμβόλαιο των δυο πλευρών υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Βίτορ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Άλεφ, που ήδη αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Ένωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Και τώρα τα δύσκολα
Η Ένωση άφησε πίσω της τους Σκωτσέζους της Σέλτικ, πανηγυρίζοντας σημαντική πρόκριση και κοιτάζει το μέλλον. Διακαής είναι ο πόθος της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πέραν του γοήτρου, είναι τα μεγάλα έσοδα.

Το προσεχές πρόγραμμα είναι απαιτητικό όμως: Το επόμενο ματς είναι με την ουγγρική Βίντι για τα play offs του Champions League την προσεχή Τετάρτη στη Βουδαπέστη. Ακολουθεί το προσεχές Σάββατο η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της νέας Super League και την Τρίτη 28 Αυγούστου ο επαναληπτικός με τους Ούγγρους στο ΟΑΚΑ.

Εύκολο Cash Out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X