ΑΕΚ - Βόλος: Στη Ριζούπολη για να κλείσει τη χρονιά με νίκη!

ΑΕΚ – Βόλος: Στη Ριζούπολη για να κλείσει τη χρονιά με νίκη!

Εναρξη: 19:30, 21/12/2020
Γήπεδο: Ριζούπολη, Αθήνα

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Βόλο και θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά και φυσικά να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Αναζητά νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ!

H AEK κατάφερε να μείνει «ζωντανή» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απέσπασε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας και δεν είδε τη μεταξύ τους διαφορά να μεγαλώνει. Βέβαια, μετά τη χθεσινή νίκη των Πειραιωτών, η διαφορά είναι στους εννέα, αλλά η Ενωση υποδέχεται τον Βόλο και θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Η παράδοση πάντως δε βοηθά την ομάδα του Καρέρα, η οποία έχει να κερδίσει σε τελευταίο αγώνα του έτους (ημερολογιακά) στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο του 2008, όταν τότε είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ (δύσκολα) με 3-2 του Εργοτέλη. Εκτοτε, σε εννέα παιχνίδια δεν έχει νίκη, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (από Ηρακλή, Ατρόμητο, Λεβεδειακό και Αστέρα).

Μάλιστα, τα τρία τελευταία ματς της πριν την αλλαγή του χρόνου είχαν το ίδιο αποτέλεσμα (0-0). Στο σημερινό ματς που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί χωρίς τους Κρίστισιτς, Ινσούα, Λιβάγια, Νεντελτσάρου, Χνιντ και Γαλανόπουλο. Στα δυο ματς με τον Βόλο μετρά ισάριθμες νίκες.

Τι και αν έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 28′, ο Βόλος δεν μπόρεσε να επικρατήσει του Παναιτωλικού εντός έδρας μένοντας στο μηδέν. Βέβαια, είχε τεράστια ευκαιρία να το κάνει, αλλά ο Ουάρντα έχασε πέναλτι, μένοντας έτσι στο μηδέν. Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ ήταν η πρώτη φορά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που δε βρήκε δίχτυα. Στη μέση της βαθμολογίας ο Βόλος, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παίρνει αυτό που θέλει. Στις έξι φετινές εξόδους έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει σκοράρει σε όλα. Μέσα ο Φεράρι και ο Μπαριέντος, εκτός ο Τέκιο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X