Το πρόγραμμα της Super League 2018-19

Το πρόγραμμα της Super League 2018-19

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο και το επίσημο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 2018-19 έχει ήδη ανακοινωθεί. Το τριήμερο 25-27 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι οχτώ αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Σέντρα σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο
Το 83ο ελληνικό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας, που φέρει τα τελευταία 13 χρόνια την επωνυμία Super League, ανοίγει την αυλαία του το Σάββατο 25 Αυγούστου σε δυο γήπεδα: Σε αυτό της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αστέρα και σε αυτό του Παναιτωλικού, με την αγρινιώτικη ομάδα να φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Την ίδια ημέρα, αλλά αργότερα, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων – ΑΕΛ.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου η δράση συνεχίζεται, με τις αναμετρήσεις Ξάνθη – ΠΑΟ, Πανιώνιος – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, με τη Λαμία να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Τα παιχνίδια-«φωτιά»
Το πρώτο ντέρμπι, με βάση το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 2018-19, θα είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και έχει οριστεί για την 4η αγωνιστική στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δυο «Δικέφαλοι» αναμένεται και φέτος να διεκδικήσουν τον τίτλο και το μεταξύ τους παιχνίδι προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον.

Έπονται αυτά μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», την 5η, της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την 6η και του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την 8η. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα μονομαχήσουν την 9η αγωνιστική. Η σύγκρουση των δυο «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα λάβει χώρα την 10η αγωνιστική. Η επιστροφή του Άρη στη Super League σημαίνει αναβίωση του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ.

Σειρά έχει το Κύπελλο
Ο δεύτερος σημαντικότερος ποδοσφαιρικός θεσμός της χώρας, αυτός του Κυπέλλου, θα εκκινήσει το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου και η επίσημη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Αυγούστου
19:15        Παναιτωλικός – Ατρόμητος
19:15        ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
21:30        ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
21:30        Απόλλων – Λάρισα
Κυριακή 26 Αυγούστου
19:15        Ξάνθη – Παναθηναϊκός
19:15        Πανιώνιος – ΟΦΗ
21:30        Ολυμπιακός – Λεβαδειακός
Δευτέρα 27 Αυγούστου
21:30        Λαμία – Άρης

Παίξε νόμιμα στοίχημα από κινητό με υψηλές αποδόσεις! Κατέβασε το app|21+

Σχολιάστε

X