Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και... παγίδες!

Super League: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και… παγίδες!

Η πρεμιέρα των Play off… έστειλε τον Ολυμπιακό μια ανάσα από τον τίτλο και… άναψε τη μάχη για τη 2η θέση. Κάθε ματς και… τελικός, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η 2η στροφή της Super League συνεχίζεται με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις… παγίδες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Άρη, ενώ η Ενωση ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ.

13/06 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (21.30)
Ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ… εκτός έδρας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν πιο έτοιμοι από την αντίπαλό τους, προηγήθηκαν, τους ακυρώθηκε γκολ, ωστόσο η ποιότητα του Λιβάγια τους στέρησε την ευκαιρία να μπουν με νίκη στα Play off. Οι παίκτες του Δώνη άφησαν στην άκρη τις τελευταίες εξελίξεις κι έδειξαν πως θα κάνουν τα πάντα για την… υπέρβαση της 2ης θέσης. Στο -7 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ενδεχόμενο τρίποντο μπορεί θα τους δώσει ψυχολογικό προβάδισμα. «Οι δανεικοί εξαρτώνται από τις ομάδες τους, δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω. Το πιθανό σενάριο είναι να μην τους έχουμε. Το σκέφτομαι πως μπορούμε να μην έχουμε 7-8 παίκτες τον Ιούλιο. Αν ήξερα από τώρα τι θα συμβεί, θα έκανα μία διαφορετική διαχείριση. Τώρα πάμε λίγο στα τυφλά» τόνισε ο Δώνης.
Στα ευχάριστα, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε άδεια, κι αν πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο του χρόνου θα επιστρέψει στην Ευρώπη τη σεζόν 2021/22!

Με το… αριστερό στα Play off o ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ανέτοιμος για το ντέρμπι, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητικός και μοιραία ηττήθηκε. Στο -17 από τον Ολυμπιακό, αλλά και ισόβαθμος με την ΑΕΚ στη μάχη για τη 2η θέση. «Μόνο ένα φάρμακο υπάρχει για τις ήττες κι αυτό είναι η νίκη άμεσα» είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης και ζήτησε νίκες και επίτευξη των στόχων που έμειναν. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η έλευση του Όλαφ Ρέμπε και ο 42χρονος Γερμανός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Μέσα ο Πέλκας, εκτός ο Αουγκούστο, πλήγμα με τον MVP της σεζόν, μιας και ο Μίσιτς θα χάσει τα υπόλοιπα ματς.

14/06 ΟΦΗ – ΑΕΚ (19.15)
Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τον Άρη υπέστη ο ΟΦΗ παρά το γεγονός πως προηγήθηκε. Ωστόσο, στην επανάληψη κατέρρευσε και δέχθηκε τρία τέρματα. «Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε και κοιτάμε να διορθώσουμε αυτά στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Ήταν πρώτο παιχνίδι έχουμε άλλα εννιά» τόνισε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος καλείται να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ. Μπορεί ο Ρικάρντο Βαζ να είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ, δύσκολα ο Ζοάο Βίκτορ, αλλά και ο Ναμπί.

Δεν μπήκε με νίκη στα Play off η ΑΕΚ, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν έτοιμη στο restart και χάρη στην ποιότητα του Λιβάγια πήρε τον βαθμό που την έφερε ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση. Βέρντε και Βράνιες, έδειξαν να συμφωνούν σε όλα όσα είπε ο Ιβιτς και άφησαν πίσω το επεισόδιο, το οποίο θα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Η Ενωση θέλει μόνο νίκη, μιας και η κατάκτηση της 2ης θέσης είναι μονόδρομος. Ο Αραούχο προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς και ο Καρέρα θα έχει στη διάθεσή και τον Αργεντίνο. Στις πέντε τελευταίες εξόδους με τον Ιταλό έχει τρεις νίκες και μια ήττα, ενώ στη Super League είναι αήττητη από τις 20 Ιανουαρίου.

14/06 Ολυμπιακός – Άρης (21.30)
O Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός, είχε τον τρόπο και πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-0). Ο Ελ Αραμπί βρήκε δυο φορές δίχτυα, μέτρησε το ένα, ήταν όμως αρκετό για να δώσει στους Πειραιώτες το τρίποντο και να εκτοξεύσει τη διαφορά από τον «Δικέφαλο» στους 17 βαθμούς. Ο Σα έχει να δεχθεί γκολ σε εκτός Αθηνών παιχνίδι στην Λίγκα από τις 06/10/2019 και το 2-1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την άψογη αμυντική λειτουργία. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος και ο Μαρτίνς ζητά νίκες μέχρι τέλους. O Σεμέντο έχασε προπονήσεις και ο Σισέ αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, εκεί που αναμένεται να βρίσκεται ο Φορτούνης και ο Ραντζέλοβιτς.

O Άρης είχε σκαμπανεβάσματα, εκρήξεις καλής μπάλας, άσχημα σερί, αλλά κατάφερε να μπει στην εξάδα και να ξαναβγεί στην Ευρώπη. Μπορεί η FIFA να του αφαίρεσε το δικαίωμα μεταγραφών για έναν χρόνο, ωστόσο οι «Κίτρινοι» έδειξαν πως δεν επηρεάστηκαν και στην πρεμιέρα με καλή μπάλα (στο β’ μέρος) έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν 3-1 του ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης». Στόχος οι καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος των Play off. «Eίμαστε στην αρχή ενός μαραθωνίου αλλά και αναγκασμένοι να μπούμε πιο νωρίς στα βαθιά γιατί έχουμε και τον ημιτελικό του Κυπέλλου» τόνισε ο Ενινγκ, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ματίγια.

Η βαθμολογία των Play off της Super League
1. Ολυμπιακός 69
2. ΠΑΟΚ 52
3. ΑΕΚ 52
4. Παναθηναϊκός 45
5. Άρης 37
6. ΟΦΗ 34

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X