Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν: Καλή παράδοση για τον Ρικιάρντο

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν: Καλή παράδοση για τον Ρικιάρντο

 Ημ/νία: 18/04/2018
Αγώνας: Μπακού, Αζερμπαϊτζάν
Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο πήρε τρομερή νίκη στην Κίνα και δηλώνει έτοιμος να ανέβει στο βάθρο και στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν. Ο Αυστραλός έκανε την υπέρβαση και πήρε την 6η νίκη της καριέρας του, ενισχύοντας τις ελπίδες του να αποτελέσει βασικό υποψήφιο στη μάχη για τον τίτλο.

Το προσπέρασμα σε Κίμι Ράικονεν, Λιούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας ήταν παγκόσμιος κλάσης και αποτέλεσαν χάιλαϊτ του αγώνα για την Red Bull. Ο Ρικιάρντο ανέβηκε στο βάθρο για 28η φορά σε 132 αγώνες και θεωρείται ένα από τα φαβορί για να βρίσκεται ψηλά και στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν.

Η Red Bull πρέπει να είναι προετοιμασμένη κατάλληλα ενόψει των δοκιμαστικών, αν και  28χρονος στην Κίνα ξεκίνησε από την 6η θέση για να φτάσει τελικά στην κορυφή. Στον αντίστοιχο περσινό αγώνα, ο Ρικιάρντο ξεκίνησε στη 10η θέση, πριν φτάσει πρώτος στην καρό σημαία.

Ο διευθυντής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε: «Εχουμε ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο όπως έχει φανεί ως τώρα. Ο Ντάνιελ είναι ένας ισορροπημένος οδηγός, είναι στην καλύτερή του φάση και σε πολύ υψηλό επίπεδα τα δύο τελευταία χρόνια. Εχει την κατάλληλη εμπειρία και από τους ικανότερους στις προσπεράσεις. Η αίσθηση που έχει στη διάρκεια των αγώνων είναι εντυπωσιακή».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Πως ολοκληρώθηκε το Γκραν Πρι της Κίνας:
1 Ρικιάρντο (Red Bull), 2 Μπότας (Mercedes), 3 Ράικονεν (Ferrari), 4 Χάμιλτον (Mercedes), 5 Βερστάπεν (Red Bull), 6 Χούλκενμπεργκ (Renault), 7 Αλόνσο (McLaren), 8 Φέτελ (Ferrari), 9 Σάινθ (Renault), 10 Μάγκνουσεν (Haas), 11 Οκον (Force India), 12 Πέρες (Force India), 13 Φαντόρν (Renault), 14 Στρολ (Williams), 15 Σιρότκιν (Williams), 16 Ερικσον (Sauber), 17 Γκρίσιαν (Haas), 18 Γκάσλι (Toro Rosso), 19 Λεκλέρκ (Sauber), Χάρτλεϊ (Toro Rosso)

«Δεν μου αρέσει να κερδίζω βαρετούς αγώνες!», είπε ο Αυστραλός μετά την πρώτη του νίκη από τον περασμένο Ιούνιο, όπου είχε βγει πρώτος στο Μπακού. Ο ομόσταυλός του, Μαξ Βερστάπεν, δέχθηκε κριτική για την αγωνιστική του συμπεριφορά στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ο νεαρός Ολλανδός συγκρούστηκε με τους Χάμιλτον και Φέτελ τον προηγούμενο μήνα, αλλά εξακολουθεί να έχει δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης.

«Ισως δεν χρειάζεται να ηρεμήσω, αλλά να εκτιμώ καλύτερα τις καταστάσεις που δημιουργούνται», είπε ο Βεστάπεν. «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είμαι λιγότερο επιθετικός στην οδήγησή μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στο αν είμαι λίγο ή πολύ επιθετικός. Ισως φαίνεται έτσι επειδή έχω μεγάλη θέληση. Ημουν καλός στις προσπεράσεις αλλά φέτος κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς δεν είναι η εξέλιξη που θέλω αυτή, είναι όμως ένα μάθημα και πρέπει να μάθω από αυτά που έγιναν».

Τα προηγούμενα αποτελέσματα στο Αζερμπαϊτζάν
2017 Ρικιάρντο (Red Bull), Μπότας (Mercedes), Στρολ (Williams)

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21.
Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

X