Γκραν Πρι Ρωσίας: Πολύ κοντά στον τίτλο ο Χάμιλτον

Γκραν Πρι Ρωσίας: Πολύ κοντά στον τίτλο ο Χάμιλτον

Στο Σότσι διεξάγεται το ρωσικό Γκραν Πρι, σε αγώνα που από τη στιγμή που επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το πρόγραμμα, η Μερσεντές κυριαρχεί και αυτό θα επιδιώξει και φέτος.

Απόλυτη επιτυχία για Μερσεντές
Η παράδοση αναφέρει ότι ο Λιούς Χάμιλτον κέρδισε τους δυο πρώτους αγώνες μετά την επιστροφή του ρωσικού Γκραν Πρι στο επίσημο πρόγραμμα της Φόρμουλα 1, με τους Ρόσμπεργκ και Μπότας να ακολουθούν τα επόμενα χρόνια. Απαντες οδηγώντας ένα μονοθέσιο της Μερσεντές. Ο Βρετανός οδηγός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Έχοντας αποκτήσει 40 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, Σεμπάστιαν Φέτελ, φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πέμπτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Υπενθυμίζεται ότι απομένουν έξι αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

«Δεν εφησυχάζουμε ως ομάδα, δεν κατακτήσαμε τίποτα ακόμη. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω όλους τους εναπομείναντες αγώνες. Κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι σε κάθε έναν από αυτούς.

Με όνειρα…χίλια
Ο ομόσταυλος του Χάμιλτον, Βαλτέρι Μπότας επιθυμεί να γίνει πρωταγωνιστής τα προσεχή χρόνια και όχι απλά να είναι στη σκιά του Βρετανού. Στους τελευταίους αγώνες δεν έχει εντυπωσιάσει αλλά παραμένει διψασμένος για επιτυχίες.

«Έχω πολλά να μάθω από τον Λιούις, δεν θα άλλαζα τη θέση μου. Με κρατά σε εγρήγορση να μοιράζομαι τις θέσεις της ομάδας με έναν οδηγό παγκόσμιας κλάσης. Στόχος μου είναι να γίνω ακόμη καλύτερος και να διεκδικήσω τα επόμενα χρόνια τον τίτλο. Θέλω να καταφέρω να φθάσω στην κορυφή» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Φινλανδός οδηγός.

Τα αποτελέσματα του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης που βρήκε νικητή τον Λιούις Χάμιλτον:
1) Χάμιλτον
2) Φερστάπεν
3) Φέτελ
4) Μπότας
5) Ράικονεν
6) Ρικιάρντο
7) Αλόνσο
8) Σάινθ
9) Λεκλέρκ
10) Χάλκενμπεργκ

Οι περασμένοι νικητές του ρωσικού Γκραν Πρι:
2017: Μπότας (Μερσεντές)
2016: Ρόσμπεργκ (Μερσεντές)
2015: Χάμιλτον (Μερσεντές)
2014: Χάμιλτον (Μερσεντές)

Νόμιμο στοίχημα φόρμουλα 1 με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X