Γκραν Πρι Σιγκαπούρης: Ο αγώνας της Ρεντ Μπουλ

Γκραν Πρι Σιγκαπούρης: Ο αγώνας της Ρεντ Μπουλ

Η Ρεντ Μπουλ διατηρεί θετική παράδοση στο «Marina Bay Circuit» τα τελευταία χρόνια. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χάρισε τρεις διαδοχικές νίκες (2011-2012-2013) στην αυστριακή εταιρεία ενώ ο Ντανιέλ Ρικιάρντο την έφερε στην πρώτη τριάδα τις τέσσερις τελευταίες χρονιές.

Προετοιμάζονται για την κορυφή
Ο Μαξ Φερστάπεν, γιος του παλιού οδηγού της F1 Γιος Φερστάπεν, είχε πολύ θετική παρουσία στο περσινό Γκραν Πρι Σιγκαπούρης και θα ψάξει φέτος τη νίκη, που θα είναι η δεύτερη μετά την επιτυχία στην Αυστρία, τον περασμένο Ιούλιο.

«Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα αυτόν και νομίζω ότι συγκεντρώνουμε αρκετές πιθανότητες για να σημειώσουμε κάτι σπουδαίο στη Σιγκαπούρη. Κατά το παρελθόν ήρθαν σημαντικά αποτελέσματα στον εν λόγω αγώνα και μου αρέσει προσωπικά η πίστα. Το να οδηγείς βράδυ και σε υψηλές θερμοκρασίες είναι ένα σοβαρό τεστ για τα όριά μας, κατ’ εμέ η Σιγκαπούρη έχει τον πιο σκληρό αγώνα της σεζόν. Αρχίζω να ετοιμάζομαι γι’ αυτόν αρκετό καιρό πριν» υποστήριξε ο 20χρονος οδηγός της Ρεντ Μπουλ.

Ο ομόσταυλός του, Ντανιέλ Ρικιάρντο έχει τη δική του φιλοδοξία για το συγκεκριμένο Γκραν Πρι. Ο 29χρονος Αυστραλός έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του καθώς την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Ρενό και επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αυστριακή ομάδα με όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Υπενθυμίζεται ότι τερμάτισε πρώτος στα Γκραν Πρι της Κίνας και του Μονακό.

«Όπως γνωρίζουν όλοι, λατρεύω τα Γκραν Πρι που διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους. Το αίσθημα ότι οδηγείς στο όριο σε δρόμο και τόσο κοντά στους τοίχους είναι μοναδικό. Επιπλέον, το γεγονός ότι πρόκειται για νυχτερινό αγώνα κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την εμπειρία. Έχω τερματίσει δεύτερος τρεις διαδοχικές χρονιές και νομίζω ήρθε η ώρα να βρεθώ στην κορυφή» ήταν τα λόγια του Ρικιάρντο.

Τα αποτελέσματα του ιταλικού Γκραν Πρι
1) Χάμιλτον
2) Ράικονεν
3) Μπότας
4) Φέτελ
5) Φερστάπεν
6) Οκόν
7) Πέρες
8) Σάινθ
9) Στρολ
10) Σιρότκιν

Οι περασμένοι νικητές του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης:
2017: Χάμιλτον (Μερσεντές)
2016: Ρόσμπεργκ (Μερσεντές)
2015: Φέτελ (Φεράρι)
2014: Χάμιλτον (Μερσεντές)
2013: Φέτελ (Ρεντ Μπουλ)
2012: Φέτελ (Ρεντ Μπουλ)
2011: Φέτελ (Ρεντ Μπουλ)
2010: Αλόνσο (Φεράρι)
2009: Χάμιλτον (ΜακΛάρεν)
2008: Αλόνσο (Ρενό)

Ζωντανό στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X