ΝΒΑ Playoffs: Τι μας διδάσκει η ιστορία!

ΝΒΑ Playoffs: Τι μας διδάσκει η ιστορία!

Ολα έτοιμα για σόου! Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ ανοίγει τις πύλες του, τα playoffs αρχίζουν και το bwin News σας προσφέρει απίθανα Infographics για όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

H κανονική διάρκεια έφτασε στο τέλος της και τα playoffs του ΝΒΑ είναι… προ των πυλών. Τα τελευταία παιχνίδια δημιούργησαν τα ζευγάρια του πρώτου γύρου και όλοι είναι πανέτοιμοι για την πιο μεγάλη πρόκληση. O μαγικός κόσμος του ΝΒΑ στα καλύτερά του και τα βλέμματα στραμμένα στα μεγάλα ραντεβού. Και οι δύο Περιφέρειες έχουν σπουδαία ζευγάρια αν και τα φώτα πέφτουν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς. Το πρώτο τους εμπόδιο για τον τελικό είναι οι Πίστονς. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν το Σάββατο 13 Απριλίου και πλέον το παιχνίδι… αρχίζει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το bwin News σας βάζει στον μαγικό κόσμο με μοναδικά Infographics. Ο 1ος της Δύσης στην κανονική διάρκειας έχει κατακτήσει 11 φορές τον τίτλο, ενώ η πρώτη ομάδας της Ανατολής τα έχει καταφέρει 12 φορές! Εκπλήξεις από τον πρώτο γύρο; Στο 8.6% το ποσοστό σειρών που επικράτησε η ομάδα με μεινοκέτημα έδρας, στο 5.7% στην Ανατολή! Kι όμως υπάρχουν πέντε (!) πρωταθλητές που ξεκίνησαν τα Playoffs, από την 3η θέση ή χαμηλότερα. Το 1995 οι Χιούστον Ρόκετς έκαναν τη διαφορά στον τελικό με τους Ορλάντο Μάτζικ, ακολούθησαν οι Λος Αντζελες Λέικερς, το Ντιτρότι, οι Σπερς, το Σαν Αντόνιο, ενώ το 2011 το Ντάλας του Νοβίτσκι αποτέλεσε την τελευταία ομάδα που πήρε τίτλο από την 3η θέση της κανονικής διάρκειας! Οι αριθμοί κάνουν τη διαφορά και το bwin News σας προσφέρει όσα πρέπει να ξέρετε για τα playoffs του ΝΒΑ!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X