Νεϊμάρ: Δέκα εβδομάδες στα… πιτς, χάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Νεϊμάρ: Δέκα εβδομάδες στα… πιτς, χάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στο 62ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο, στη νίκη με 2-0, ο Νεϊμάρ βγαίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού με τον Ντιαμπί να παίρνει τη θέση του. Αν και όλοι πίστευαν σε έναν μικρό τραυματισμό, με την αλλαγή του να γίνεται για προληπτικούς λόγους, οι εξετάσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος έδειξαν άλλα… μαντάτα!

Οπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, ο τραυματισμός του σούπερ σταρ είναι πολύ πιο σοβαρός απ’ όσο φάνταζε! Ο Νεϊμάρ, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε απεδείχθη πως έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή! Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα τον αφήσει για περίπου δέκα εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, δηλαδή κοντά στους 2,5 μήνες και η επιστροφή του αναμένεται στα μέσα Απριλίου.

Ένα γερό πλήγμα για τους Παριζιάνους, όχι τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο φαίνεται πως θα κατακτήσει με ευκολία, αλλά για τον στόχο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα χάσει μεγάλο διάστημα του δεύτερου μισού της σεζόν και η Παρί θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός σημαντικότατου ποδοσφαιριστή σε όλες τις διοργανώσεις και κυρίως στην Ευρώπη. Θα χάσει σίγουρα τα διπλά ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του και στη φάση των «8».

Ο Νεϊμάρ αποτελεί το αναπόσπαστο γρανάζι της επιθετικής τριάδας του Τόμας Τούχελ (Νεϊμάρ, Καβάνι, Μ’Μπαπέ), καθώς στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 13 φορές και αποτελεί τον 4ο σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μοιράσει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Στα παιχνίδια του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκόραρε 5 φορές, είναι ο πρώτος σκόρερ για την Παρί στην Ευρώπη, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Τη θέση του καλείται να υπερασπιστεί ο Γερμανός, Ντράξλερ, καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας του Βραζιλιάνου ή ο Τόμας Τούχελ θα σκεφτεί την αλλαγή συστήματος ενισχύοντας περισσότερο το κέντρο…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X