Άστον Βίλα - Άρσεναλ: Ματς σωτηρίας και... Europa!

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Ματς σωτηρίας και… Europa!

Εναρξη: 22.15, 21/07/2020
Γήπεδο: Villa Park

Η Άστον Βίλα παίζει τον δικό της… τελικό κόντρα στην Άρσεναλ, αφού με νίκη θα ελπίζει σε παραμονή. Ολα για την Ευρώπη οι Gunners!

Ολα για την παραμονή η Άστον Βίλα

Για 86 λεπτά η Άστον Βίλα φλέρταρε με τη ζώνη σωτηρίας, ωστόσο ο Γουόλκοτ έσβησε τα χαμόγελα, μιας και η Έβερτον έφερε το ματς στα ίσα. Η Βίλα δεν σφράγισε ποτέ το τρίποντο… σωτηρίας και μοιραία ήρθε η ισοφάριση. Η ομάδα του Σμιθ δεν πείθει με την εικόνα της, στο Villa Park στα έξι τελευταία μετρά μόλις μια νίκη, ενώ στα τρία από αυτά δεν έχει βρει δίχτυα. Η αποστολή της γίνεται χειρότερη μιας και δεν έχει κερδίσει την Άρσεναλ στα 17 τελευταία εντός έδρας ματς για την Premier League. Τελευταία επιτυχία ήταν τον Δεκέμβριο του 1998. Βέβαια, στα δυο πιο πρόσφατα ματς συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς, όσους είχε στα δέκα τελευταία.

Με φόρα η Άρσεναλ στο Villa Park

Η Άρσεναλ επέστρεψε στα μεγάλα ραντεβού. Οι Λονδρέζοι ήταν ουσιαστικοί στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Σίτι και κατάφεραν με τρεις τελικές προσπάθειες να πετύχουν δυο γκολ και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της 1ης Αυγούστου. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα μας πάρει λίγο χρόνο το να ξεκουραστούμε, αλλά τουλάχιστον τώρα το ‘χουμε, το μήνυμά μου στους παίκτες μου είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι» τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο δεύτερο γκολ, μιας και η ομάδα άλλαξε 18 πάσες. Είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λίβερπουλ που εκτόξευσε την ψυχολογία των Λονδρέζων.

Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο. Οι Κανονιέρηδες βρίσκονται στο -3 από την 7η θέση και μετά το ματς με τη Βίλα εκτός, έχουν την Γουότφορντ εντός. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία στον τελικό της 1ης Αυγούστου, αφού σε περίπτωση κατάκτησης θα πάρουν το καλό εισιτήριο για το Europa League. Τι λέει η παράδοση; Επτά διαδοχικές νίκες και σκορ 23-3. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει 12 ματς για την Πρέμιερ Λιγκ στο Villa Park – δεν έχει κερδίσει περισσότερα σε κανένα άλλο γήπεδο (12 επίσης στο Goodison Park).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X