Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μέσι στο «Σαν Μαμές»

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μέσι στο «Σαν Μαμές»

Εναρξη: 22:00, 16/08/2019
Γήπεδο: San Mames (53.289), Μπιλμπάο

Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο «Σαν Μαμές»  από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θέλει να μπει ιδανικά στη σεζόν.

Χωρίς Μέσι, αλλά με Γκριζμάν η Μπαρτσελόνα
Τρίτος χρόνος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να μετρούν δυο σερί πρωταθλήματα, αλλά και… κανέναν τελικό Champions League. O Bάσκος δέχθηκε έντονη κριτικη, ωστόσο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μπάρτσα. Η ομάδα δαπάνησε πολλά το καλοκαίρι, απέκτησε τους δυο σταρ Ντε Γιονγκ και Γκριζμάν, όπως και τον ταλαντούχο, Φίρπο από τη Μπέτις. Οι Καταλανοί θέλουν και τον Νεϊμάρ, αλλά η απόσταση με την Παρί είναι ακόμα μεγάλη. Στο τελευταίο φιλικό με τη Νάπολι η Μπάρτσα ήταν εντυπωσιακή, αφού διέλυσε τους Ιταλούς με 4-0. Στην πρεμιέρα της θα παρουσιαστεί χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τους Βιδάλ, Μέλο, Γουάγκε.

Χωρίς μεταγραφές η Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Αθλέτικ δεν άλλαξε φιλοσοφία, δεν κινήθηκε καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ διατήρησε το περσινό ρόστερ. Η ομάδα με τον Βάσκο Γκαΐθκα Γκαριτάνο, πήρε τα πάνω της, είχε έναν εξαιρετικό β’ γύρο και από τη μάχη του υποβιβασμού βρέθηκε σε αυτή της Ευρώπης, ωστόσο στην τελευταία στροφή δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.  Ο Γκαριτάνο ανανέωσε τη συνεργασία του με τον βασκικό σύλλογο και η προετοιμασία κύλησε ιδανικά, μιας και η Αθλέτικ είχε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα φιλικά παιχνίδια. Το εντυπωσιακό είναι πως ανανέωσε το αστέρι της Ινιάκι Γουίλιαμς για εννέα (!) χρόνια, με τη ρήτρα να εκτοξεύεται στα 135 3κατ. ευρώ. Αμφίβολοι, ο στόπερ Ινιγο Μαρτίνεθ και οι εξτρέμ Ιμπάι και Κόρδοβα.

Παράδοση, Αθλέτικ – Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα μετρά 10 νίκες στις ισάριθμες τελευταίες πρεμιέρες της στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες στις δέκα πιο πρόσφατες παρουσίες της στο Σαν Μαμές.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 0-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2018-19)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 0-2 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 0-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 0-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2015-16)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 2-5 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2014-15)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: 1-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X