Γερμανία – Γαλλία: «Τιτανομαχία» στο Μόναχο

Γερμανία – Γαλλία: «Τιτανομαχία» στο Μόναχο

Η διοργάνωση του Nations League ξεκινά με ένα σπουδαίο ζευγάρι, αυτό της Γερμανίας με τη Γαλλία, με τις δυο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο Μόναχο, στις 21:45. Πρόκειται για την πρεμιέρα του Α ομίλου του League A, που περιλαμβάνει τρεις ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι στον όμιλο συμμετέχουν και οι Ολλανδοί.

Ένα νέο ξεκίνημα
Η Γερμανία απέτυχε παταγωδώς στο φετινό Μουντιάλ και αρκετοί πίστεψαν ότι η εποχή του Γιοακίμ Λεβ έφθασε στο τέλος της. Παρά ταύτα, ο τεχνικός διατηρήθηκε στην άκρη του πάγκου των «πάντσερ» και τα προετοιμάζει για τη διεκδίκηση της κορυφής του Nations League.

Με παίκτες του βεληνεκούς των Νόιερ (γκολκίπερ), Μποάτενγκ (στόπερ), Κρος (χαφ), Ντράξλερ (χαφ), Γκιντογάν (χαφ), Μούλερ (φορ) και Ρόις (φορ) η ποιότητα του ρόστερ των Γερμανών δεν αμφισβητείται.

Πρώτη φορά κλήθηκαν οι Κέρερ (στόπερ), Σουλτς (χαφ) και Χάβερτζ (χαφ) ενώ τη νέα γενιά εκπροσωπούν και οι χαφ Μπραντ, Γκορέτσκα, Σανέ αλλά και ο φορ Βέρνερ.

Σχεδόν πλήρεις οι «μπλε»
Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Γάλλοι θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Μόναχο και ελπίζουν ότι θα συνεχίσουν να έχουν επιτυχίες. Θα ακολουθήσουν δυο εντός έδρας παιχνίδια, με Ολλανδία και Γερμανία για τον όμιλο ενώ οι υποχρεώσεις τους θα ολοκληρωθούν στο Ρότερνταμ, απέναντι στους «οράνιε».

Η αποστολή του Ντιντιέ Ντεσάν περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα ονόματα που οδήγησαν τους «μπλε» στην κορυφή του κόσμου το καλοκαίρι στη Ρωσία. Οι Βαράν, Υμτιτί, Παβάρ, Ερνάντες, Ματουιντί, Πογκμπά, Καντέ, Ζιρού, Εμπαπέ και Γκριζμάν είναι διαθέσιμοι.

Ο μεγάλος απόντας ακούει στο όνομα του Ούγκο Γιορίς, με τον 31χρονο γκολκίπερ να τίθεται νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμού. Οι Κοστίλ, Αρεολά και Λεκόμτ συνθέτουν την τριάδα των κληθέντων τερματοφυλάκων.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Πρόσφατη παράδοση

Γερμανία – Γαλλία       2-2

Γερμανία – Γαλλία       0-2

Γαλλία – Γερμανία       2-0

Γαλλία – Γερμανία       0-1

Γαλλία – Γερμανία       1-2

Γερμανία – Γαλλία       1-2

Γαλλία – Γερμανία       0-0

Γερμανία – Γαλλία       0-3

Γαλλία – Γερμανία       1-0

Live στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X