Πολωνία – Κολομβία: Κοινός στόχος η ανάκαμψη

Πολωνία – Κολομβία: Κοινός στόχος η ανάκαμψη

Στο Καζάν και στο πλαίσιο του 8ου ομίλου του Μουντιάλ, Πολωνία και Κολομβία συνθέτουν ένα ζευγάρι αρκετά αμφίρροπο. Τόσο οι μεν όσο και οι δε ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση, με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-2) απέναντι σε Σενεγάλη και Ιαπωνία, αντίστοιχα.

Έβγαλε μόνη της τα μάτια της
Η Πολωνία υποτίμησε τη Σενεγάλη ενώ πλήρωσε ακριβά τα λάθη των παικτών της. Ο Τιάγκο Τσόνε πέτυχε αυτογκόλ ενώ στο δεύτερο γκολ των Αφρικανών όλη η άμυνα λειτούργησε άσχημα. Το γκολ του Κριχόβιακ δεν ήταν αρκετό για τους «Αετούς» του Άνταμ Ναβάλκα.

«Ενώ είχαμε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Αυτό που μετράει είναι να σκοράρεις. Δεν είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, βελτιωθήκαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουμε την ήττα. Υποπέσαμε σε λάθη τα οποία και πληρώσαμε» ήταν τα λόγια του Ναβάλκα.

Η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ψάχνει τώρα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην γνωρίσει πρόωρο αποκλεισμό. Διαθέσιμα είναι αρκετά έμπειρα στελέχη και η αισιοδοξία δεν έχει εγκαταλείψει τα στελέχη της εθνικής ομάδας.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου  | 21+

Η προσπάθειά της δεν ήταν αρκετή
Από νωρίς πίσω στο σκορ με πέναλτι και με αριθμητικό μειονέκτημα βρέθηκαν οι Κολομβιανοί στο ματς της πρεμιέρας με την Ιαπωνία. Ο χαφ Κιντέρο ισοφάρισε προσωρινά με μία πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ ωστόσο οι «Σαμουράι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Από εκτέλεση κόρνερ, σκόραραν το δεύτερο και νικητήριο γκολ τους.

«Κάναμε όσα μπορούσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Κουραστήκαμε αρκετά, πιστεύω ότι αξίζαμε να αποφύγουμε την ήττα» σχολίασε ο εκλέκτορας Χοσέ Πέκερμαν.

Η ποιότητα των «καφετέρος» είναι μεγάλη και άπαντες στο εσωτερικό τους περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση με την Πολωνία. Αναμένονται ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ζητούμενο είναι μόνο η νίκη άλλωστε.

Τελευταία αποτελέσματα:

Πολωνία – Σενεγάλη   1-2 (Κριχόβιακ)

Κολομβία – Ιαπωνία    1-2 (Κιντέρο)

Παράδοση:

Πολωνία – Κολομβία   1-2 (Διεθνές Φιλικό 2006, Γέλεν – Μουρίγιο, Μαρτίνες)

Κολομβία – Πολωνία   2-1

Κολομβία – Πολωνία   1-0

Κολομβία – Πολωνία   1-2

Κολομβία – Πολωνία   1-4

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X