ΣΠΑΛ - Μίλαν: Με το βλέμμα στο Σαν Σίρο για το Champions League

ΣΠΑΛ – Μίλαν: Με το βλέμμα στο Σαν Σίρο για το Champions League

Εναρξη: 21.30, 26/05/2019
Γήπεδο: Πάολο Μάτσα, Φεράρα

Η Μίλαν φιλοξενείται στο Πάολο Μάτσα από την αδιάφορη ΣΠΑΛ, ωστόσο το βλέμμα θα είναι στραμμένο σε Μιλάνο και Μπέργκαμο!

H ΣΠΑΛ ηττήθηκε στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της σεζόν με 3-2 από την Ουντινέζε, παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να αποσπάσει περισσότερα. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα παίξει για το γόητρο και αναζητά νίκη για να κλείσει ιδανικά τη σεζόν, αλλά και να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Ο κόουτς, Σάμπλιτσι δεν θα προβεί σε αλλαγές, ενώ αναφορικά με το μέλλον του δύσκολα θα μείνει και την επόμενη χρονιά!

Νίκη… ελπίδας η Μίλαν για Champions League

Η Μίλαν λύγισε την αδιάφορη Φροζινόνε, αφού πρώτα ο Ντοναρούμα απέκρουσε πέναλτι και κράτησε το μηδέν. Το 2-0 της έδωσε το εισιτήριο για το Europa League, αλλά στόχος της είναι τ’ αστέρια και για να βρεθεί στο επόμενο Champions League πρέπει να κερδίσει, αλλά και να στραβοπατήσει μια εκ των Αταλάντα, Γιουβέντους. «Πιστεύαμε πως η Γιουβέντους θα νικήσει αλλά έφερε ισοπαλία. Είναι δύσκολη στιγμή αυτή για εμάς, αλλά ελπίζουμε να νικήσουμε την Σπαλ και τα αλλά αποτελέσματα να έρθουν όπως τα θέλουμε.Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στο Champions League» τόνισε ο Πιόντεκ. Δεκάδες οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων, αλλά ούτε οι μισοί δεν ευνοούν τη Μίλαν. Ευνοείται στην τετραπλή ισοβαθμία στους 66 βαθμούς με Ιντερ, Αταλάντα, Ρόμα, στην τριπλή ισοβαθμία με Αταλάντα, Ρόμα, ενώ έχει το πάνω χέρι και στη διπλή με την Αταλάντα. Πολλά τα σενάρια για την επόμενη μέρα, λόγω του αυστηρού ελέγχου της για το financial fair play. Οσο για τον προπονητή, ο Γκατούζο μόνο… εκτός Σαν Σίρο δεν είναι!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X