Τουρκία - Ισλανδία: Ραντεβού... Euro 2020 στην Πόλη!

Τουρκία – Ισλανδία: Ραντεβού… Euro 2020 στην Πόλη!

Εναρξη: 19:00, 14/11/2019
Γήπεδο: Türk Telekom, Κωνσταντινούπολη

Ματς… πρόκρισης στην Πόλη, η Τουρκία υποδέχεται την Ισλανδία και με θετικό αποτέλεσμα θα κάνει το ταξίδι για τα τελικά του Euro 2020. Θα πετύχουν τη δεύτερη νίκη οι Ισλανδοί;

Αγγίζει το Euro 2020 η Τουρκία
Ο Αϊχάν πάγωσε το Παρίσι, η Τουρκία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Γαλλία εκτός έδρας κι έκανε το τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές είναι εντυπωσιακή στη διοργάνωση, πειθαρχημένη, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή. Βέβαια, το άγχος και η πίεση λίγο έλειψε να της στοιχίσουν βαθμούς εντός έδρας. Οι Τούρκοι κέρδισαν την Ανδόρα στο 89′ με 1-0, ενώ απέναντι στους Αλβανούς κέρδισαν πάλι με το ίδιο σκορ στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Τοσούν. Μια ήττα έχουν στον όμιλο, από την Ισλανδία, την οποία και θα φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη. Με νίκη, αλλά και ισοπαλία θα βρεθεί στα τελικά, ενώ ακόμα και με ήττα κρατά την τύχη στα χέρια της, μιας και θα δει τους Ισλανδούς να μειώνουν στον πόντο, αλλά στην τελευταία στροφή θα παίξει εκτός με την αδύναμη Ανδόρα.

Νίκη ελπίδας στην Πόλη η Ισλανδία!
Η νίκη με 2-0 κόντρα στην Ανδόρα κράτησε ζωντανή την Ισλανδία στη μάχη της πρόκρισης, αν και πρέπει να έρθουν τα πάνω – κάτω στον όμιλο για να πάρει ένα από τα δυο εισιτήρια. Στο -4 από Τουρκία και Γαλλία, θέλει μόνο νίκη… ελπίδας! Εξάλλου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλβανία και στο εντός με τους Τρικολόρ, έχασε έδαφος μιας και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Μόλις μια νίκη έχουν στις τέσσερις τελευταίες εξόδους και μόνο όταν σκόραραν (2-0 την Ανδόρα) κατάφεραν να κερδίσουν!

Τουρκία – Ισλανδία, η παράδοση

Η Τουρκία θα παρουσιαστεί κόντρα στους Ισλανδούς έχοντας σύμμαχο την έδρα, μιας και έχει κερδίσει τα έξι πιο πρόσφατα. Παράλληλα, οι Τούρκοι είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία εντός έδρας για τα προκριματικά του Euro. Τι λέει όμως η παράδοση; Οι Ισλανδοί έχουν το πάνω χέρι, αφού σε 12 ραντεβού μετρούν 8 νίκες και μόλις δυο ήττες.

11/06/19 Πρ. Εuro Ισλανδία – Τουρκία 2-1
06/10/17 Πρ. ΠΠΚ Τουρκία – Ισλανδία 0-3
09/10/16 Πρ. ΠΠΚ Ισλανδία – Τουρκία 2-0
13/10/15 Πρ. Εuro Τουρκία – Ισλανδία 1-0
09/09/14 Πρ. Εuro Ισλανδία – Τουρκία 3-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X