Κροατία – Δανία: Προελαύνουν οι «μπλέιζερς»

Κροατία – Δανία: Προελαύνουν οι «μπλέιζερς»

Στο Νίζνι Νόβγκοροντ και για τη φάση των 16 του Μουντιάλ, η Κροατία αντιμετωπίζει τη Δανία και επιθυμεί να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς πέτυχε το 3/3 στη φάση των ομίλων, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Από τη μεριά της, η Δανία προβλημάτισε επιθετικά αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο δυσκολοκατάβλητο σύνολο διαθέτει.

Κλέβει τις εντυπώσεις
Η Κροατία δεν χρειαζόταν τη νίκη επί της Ισλανδίας στο τελευταίο παιχνίδι του 4ου ομίλου αλλά κατόρθωσε να την κατακτήσει και μαζί και την πρωτιά. Το πείσμα των παικτών της ήταν απαράμιλλο και οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς, έστω και στα τελευταία λεπτά. Οι Πέρισιτς – Μόντριτς – Ράκιτιτς έχουν αναλάβει ηγετικούς ρόλους και οδηγούν τους «μπλέιζερς» εκ του ασφαλούς.

«Κανένας δεν περίμενε να έχουμε εννέα βαθμούς στη φάση των ομίλων αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα περασμένα παιχνίδια και να κοιτάξουμε μπροστά. Επικεντρωνόμαστε στη Δανία, είναι το σημαντικότερο ματς αυτό της Κυριακής, μέχρι το επόμενο. Η άποψή μου είναι ότι η πορεία μας έχει και συνέχεια» δήλωσε ο τεχνικός Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

Κυνική και τυχερή
Η Δανία κατετάγη δεύτερη στον 3ο όμιλο, με μία νίκη και δυο ισοπαλίες. Η πρεμιέρα της με το Περού (1-0) ήταν το καθοριστικό σημείο που της έδωσε προβάδισμα και το οποίο δεν απώλεσε ποτέ. Συμπαγής αμυντικά και με τους Ερικσεν και Πόουλσεν να ξεχωρίζουν, η ομάδα του Όγκε Χαράιντε πέτυχε την πρόκριση και τώρα η όρεξή της έχει ανοίξει.

«Στο ματς με τη Γαλλία μας κατηγόρησαν για την τακτική μας αλλά όταν έχεις απέναντί σου μία ομάδα του επιπέδου της και με τους παίκτες της που είναι παγκόσμιας κλάσης, τότε πρέπει να βρεις τρόπους να την αναχαιτίσεις. Προκριθήκαμε, αυτό ήταν το ζητούμενο. Η φάση των νοκ άουτ αγώνων έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να έχουμε και τύχη για να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Χαράιντε.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ισλανδία – Κροατία     1-2 (Μπάντελι, Πέρισιτς)

Δανία – Γαλλία   0-0

Παράδοση:

Δανία – Κροατία 1-2

Κροατία – Δανία 0-1

Δανία – Κροατία 3-1

Κροατία – Δανία 1-1

Κροατία – Δανία 3-0

Ατελείωτο live στοίχημα στη bwin 21+

Σχολιάστε

X