Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Στον δρόμο για τον τελικό του League Cup!

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι: Στον δρόμο για τον τελικό του League Cup!

Εναρξη: 22.00, 22/12/2020
Γήπεδο
: Emirates, Λονδίνο

Ντέρμπι στα προημιτελικά του League Cup, όπου η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Μονό παιχνίδι σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι.

Σε αδιέξοδο η Άρσεναλ…
Από το κακό στο χειρότερο η Άρσεναλ και ψάχνει να βρει φως στο τούνελ! Το Σάββατο πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε 2-1 στο Γκούντισον Παρκ από την Εβερτον. Είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει, αλλά ως εκεί! Ετσι, οι Λονδρέζοι συμπλήρωσαν επτά ματς στην Premier League χωρίς νίκη και βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, το φετινό είναι το χειρότερο ξεκίνημα από το 1974-75! Ο κόουτς Αρτέτα στηρίζεται από τη διοίκηση, με τον ίδιο πάντως να μιλά για νούμερα και πιθανότητες. Στόχος της η πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup. Aλλωστε, στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τη Λίβερπουλ, την οποία νίκησε εκτός έδρας στα πέναλτι. Βέβαια, έχει αποκλειστεί τις 6 από τις 8 προηγούμενες φορές που βρέθηκε στους «8» της διοργάνωσης. Μέσα ο βασικός στόπερ, Μαγκαλιάες, εκτός ο Τσάκα, ο εξαιρετικός φορ Ομπαμεγιάνγκ και ο καλός χαφ Παρτέι. Με βασικούς, παρά το γεγονός πως ακολουθεί ντέρμπι με την Τσέλσι!

Πήρε ανάσα η Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον. Αμύνθηκε εξαιρετικά, πήρε αυτό που ήθελε και δεν έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την κορυφή. Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από 2 διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ έμεινε αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (5-3-0). Θυμίζουμε ότι κατέκτησε το League Cup και τις τρεις προηγούμενες φορές, ενώ έχει ηττηθεί (δύο φορές) μόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 24 τελευταία ματς της στο θεσμό! Παράλληλα, η Σίτι προκρίθηκε στα 29 από τα 31 πιο πρόσφατα νοκ-άουτ στο Carabao Cup. Στον προηγούμενο γύρο επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και στις 3 τελευταίες συναντήσεις την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ χωρίς να δεχθεί γκολ (7-0)! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς, αν και ακολουθεί δύσκολο εντός έδρας ματς με τη Νιουκάστλ για τη φετινή Boxing Day. 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X