Στοίχημα Eurovision

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή μουσικής, μιας συνάθροιση διαφορετικών ήχων και πολιτισμών. Τραγούδια από κάθε γωνιά της Ευρώπης, διαγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου, ακόμα κι αν υπάρχουν φορές που χώρες μπορεί να ψηφίζουν με σκοπιμότητα. Για τους απανταχού οπαδούς της διοργάνωσης, η βραδιά του τελικού μπορεί να είναι ξεχωριστή, έτσι στη bwin τα ειδικά στοιχήματα για τη Εurovision περιλαμβάνουν αποδόσεις για τους ημιτελικούς, αλλά και εξειδικευμένα ειδικά χωρών, όπως head 2 head ή πρόκριση από τον ημιτελικό στον τελικό. Ποια χώρα άραγε θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό;

ΝΙΚΗΤΗΣ EUROVISION

Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια έχουν παρελάσει από τη σκηνή κερδίζοντας την πρωτιά στη Eurovision. Ξεχωρίζει η Celine Dion και οι ABBA, όπως και άλλοι Σκανδιναβοί εκπρόσωποι, όπως οι Lordi που νίκησαν στη Eurovision του 2006 στην Αθήνα. Η Ελλάδα, πήρε ρόλο οικοδέσποινας, καθώς την προηγούμενη χρονιά, η Έλενα Παπαρίζουν με το «Number 1» χάρισε την πρώτη και μοναδική, έως σήμερα, πρωτιά της χώρας στο διαγωνισμό. Πριν την Ελληνίδα σούπερ σταρ, εξαιρετική παρουσία είχε και ο Σάκης Ρουβάς με το «Shake it», ενώ γυρίζοντας στο παρελθόν, μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής πέρασαν από τη διοργάνωση.

EUROVISION ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητώντας όμως τις σημαντικότερες ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision τα περασμένα χρόνια, το μάτι τραβούν προφανώς το δίδυμο Πασχάλης - Μπέσυ Αργυράκη το 1977, σε μια δεκαετία που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και οι Αννα Βίσση, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελπίδα και η Τάνια Τσανακλίδου. Δε θα μπορούσε, επίσης, να λείψει η «Άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου το 1991 που έχει μείνει ανεξίτηλο, όπως και το «Die For you» από τους Antique to 2001 στη πρώτη απόπειρα της Έλενας Παπαρίζου στο διαγωνισμό.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο