Στοίχημα eSports

Μπες στον συναρπαστικό κόσμο των E-sports μαζί με τη bwin. Από Overwatch και Fortnite, μέχρι Counter-Strike, League of Legends, FIFA και Pro Evolution Soccer, η bwin σου δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσεις την εμπειρία του παιχνιδιού σου, με πληθώρα από στοιχηματικές ευκαιρίες σε ανταγωνιστικά τουρνουά video-game.

eSports Τύποι Στοιχήματος

Για κάποιους ανθρώπους, τα e-sports σταδιακά μετατρέπονται σε κανονικό άθλημα, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για να συμπεριληφθούν σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Dota 2, LOL, Starcraft 2, Hearthstone, Counter-Strike, Call of Duty και Overwatch, συγκεντρώνουν εκατομμύρια τακτικών παικτών από όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα, έχουν σχηματιστεί διάφορες επαγγελματικές ομάδες για να συναγωνιστούν μεταξύ τους. Σε πρόσφατο event με διάφορα τουρνουά, που διοργάνωσαν η ESL και η Intel, πήραν μέρος 174 χιλιάδες fans και περισσότεροι από 232 εκατομμύρια θεατές. Ομάδες όπως οι FaZe Clan, OpTic Gaming, Cloud9 και Fnatic διατηρούν εκατομμύρια ακολούθους στα social media. Είναι ιδανική στιγμή να μάθεις περισσότερα για το στοίχημα στα e-sports και να επεκτείνεις τη γκάμα του παιχνιδιού σου.

eSports Αποδόσεις Νικητή

Πρόβλεψε ποιος θα κατακτήσει τα μεγάλα τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends, το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite 2019, την Παγκόσμια Λίγκα Call Of Duty, τη λίγκα Overwatch και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG. Παρακολούθησε και στοιχημάτισε στην νικητήρια ομάδα σου μέσα από live streaming για παιχνίδια όπως το Counter-Strike, το LOL, το Dota 2, το Heroes of Storm, το PUBG, το FIFA και το Pro Evolution Soccer με το live στοίχημα της bwin e-sports.

Δεν θες να χάσεις καμία συμβουλή στοιχήματος στα μεγάλα τουρνουά eSports;

Οι προβλέψεις της bwin μπορούν να σε βοηθήσουν με αυτό και σε κρατούν ενήμερο με τα τελευταία δεδομένα στο ανταγωνιστικό διαδικτυακό παιχνίδι.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο