• Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777.
PP_955x300_LI

bwin live streaming

Δείτε ζωντανά τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις

bwin live streaming

Δείτε ζωντανά μέσω live streaming τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις. Χωρίς download, απευθείας στον browser του υπολογιστή σας και εντελώς δωρεάν. Δείτε το πρόγραμμα live streaming στο ημερολόγιο, ώστε να μην χάσετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει.


Εγγραφή

Δωρεάν υπηρεσία

Tο δωρεάν live streaming είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της bwin. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, στον οποίο πρέπει να έχετε κάνει μια κατάθεση τουλάχιστον €10 (ποσό που απλώς ενεργοποιεί τον λογαριασμό σας, ενώ δεν αφαιρεθείτε κανένα ποσό για την χρήση της υπηρεσίας live streaming) και απολαύστε ζωντανά τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Η bwin λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την άδεια της Sporting Odds Limited. Η Sporting Odds Limited είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την επιτροπή τυχερών παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission), έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια.

Προσοχή: Τα τυχερά παίγνια εμπεριέχουν ρίσκο. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποιο χρηματικό ποσό. Τα τυχερά παίγνια μπορεί να είναι εθιστικά.
Τα μέλη της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.