Κορυφαίες διοργανώσεις
UFC Fight Night
Β. Αμερική
14
UFC 301
Β. Αμερική
12
UFC 302
Β. Αμερική
2
UFC 303
Β. Αμερική
1
Όλες οι διοργανώσεις
Αθλήματα Κόμπατ
Αθλήματα Κόμπατ
1 2 - Ποιος θα νικήσει:

Στοίχημα Πολεμικές Τέχνες

Το στοίχημα MMA είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, παρακολουθώντας τους αγώνες. Δύο κορυφαίοι αθλητές θα δώσουν σκληρή μάχη στο ρινγκ μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής.

Οι Mixed Μartial Αrts (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) ή αλλιώς MMA είναι ένα από τα πιο σκληρά σπορ, στα οποία το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει στο τέλος το αποτέλεσμα, κάνοντας απρόβλεπτο το στοίχημα. Ακόμη και τα φαβορί, που κερδίζουν την πλειοψηφία των αγώνων τους, βλέπουν ένα στα τέσσερα αουτσάιντερ να φτάνει στη νίκη. Οι παίκτες της bwin μπορούν να κάνουν ακόμη πιο συναρπαστική την εμπειρία μέσα από το online sport στοίχημα.

Ταχύτητα και ασταμάτητη δράση στο ρινγκ

Δεν υπάρχει άλλο σπορ που η ταχύτητα να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και η δράση να είναι πραγματικά ασταμάτητη όσο στο Ultimate Fighting Championship (UFC), την πιο σημαντική διοργάνωση των MMA.

Με τα χρόνια οι διοργανωτές του UFC έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα show, που είναι πραγματικά μοντέρνο και θεαματικό. Το UFC κερδίζει όλο και περισσότερο σε δημοτικότητα, όπως και το στοίχημα σε αυτό.

Οι μάχες στο UFC προσφέρουν κάποιες από τις πιο συναρπαστικές στιγμές, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και κάνουν το άθλημα όλο και πιο διάσημο στον χώρο του στοιχήματος.

Το πιο συνηθισμένο στοίχημα στο MMA

Η πιο συνηθισμένη επιλογή στο στοίχημα ΜΜΑ είναι ποιος αθλητής θα πετύχει τη νίκη χωρίς να έχει καμία σημασία το πώς θα φτάσει σε αυτήν. Η συζήτηση πάντα γίνεται γύρω από το αν αξίζει ο στοιχηματισμός σε κάποιο από τα αουτσάιντερ. Τα στατιστικά έρχονται να δώσουν τη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις και αποτελούν πηγή σημαντικής πληροφορίας. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι φέρνουν και τη νίκη. Οι παίκτες της bwin πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντας που επηρεάζουν την έκβαση ενός αγώνα.

Νέοι μαχητές, μεγαλύτερη διασκέδαση

Οι περισσότεροι κορυφαίοι μαχητές του UFC ξεκινούν από ένα άθλημα και μαθαίνουν τις υπόλοιπες μαχητικές τέχνες στη συνέχεια. Αυτό σημαίνει ότι θα ποντάρουν περισσότερο στην τέχνη που γνωρίζουν καλά, η οποία μπορεί να τους χαρίσει την επιτυχία και ένα καλό ποσοστό νικών.

Εκείνοι, για παράδειγμα, που θα μάθουν στην πορεία το μποξ, θα βελτιώσουν τη δύναμη της γροθιάς τους, ενώ θα μάθουν να διαχειρίζονται πιο σωστά τον χώρο που τους δίνεται. Στο στοιχηματικό site της bwin υπάρχουν όλες οι επιλογές για στοίχημα στο μποξ.


Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο