Στοίχημα Μποξ

Το μποξ είναι ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα στον κόσμο. Όταν ένας πυγμάχος μπαίνει στο ρινγκ, γνωρίζει ότι δεν έχει σημασία πόσο δυνατό θα είναι το χτύπημά του, αλλά το κατά πόσο θα αντέξει τα δυνατά χτυπήματα που πρόκειται να δεχτεί.

Ο στοιχηματισμός στο μποξ είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες να ποντάρουν στην πυγμαχία, τη λεγόμενη και ως ευγενή τέχνη.

Η τοποθέτηση ενός αθλητικού στοιχήματος online με την bwin είναι συναρπαστική εμπειρία, όπως και εύκολη, από τη στιγμή που μπορείτε να το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Η πυγμαχία είναι από τα παλαιότερα αθλήματα

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα στο μποξ, ο στόχος είναι να στοιχηματίσετε στον νικητή, δηλαδή τον αθλητή που θα καταφέρει να βγάλει νοκ - άουτ τον αντίπαλό του, καθιστώντας τον ανίκανο να σταθεί έως ότου ο διαιτητής μετρήσει μέχρι το δέκα. Ακόμα ένας τρόπος για να νικήσεις στο μποξ είναι να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους.

Η πυγμαχία είναι μία από τις παλαιότερες και πιο διάσημες πολεμικές τέχνες όλων των εποχών. Είναι γνωστή ως «ευγενής τέχνη», καθώς έχει εξευγενιστεί και τελειοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Αυτό το εντυπωσιακό άθλημα χρησιμοποιεί κινήσεις κεφαλιού, βηματισμό και γροθιές για να επιτύχει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα χτυπήματος.

Το μποξ είναι η βάση όλων των μαχητικών αθλημάτων για εκατοντάδες χρόνια και μέσα από αυτό έχουν αναδειχθεί μερικοί από τους πιο σπουδαίους αθλητές του κόσμου, όπως οι Μοχάμεντ Άλι, Μάικ Τάισον και Μάνι Πακιάο.

Η δύναμη, η σκληρότητα και η τεχνική γνώση ενός κορυφαίου μποξέρ στο ρινγκ πάντα μπορούν να εκπλήξουν όποιον τον παρακολουθεί.

Οι καλύτεροι αγώνες για να στοιχηματίσεις

Οι καλύτερες αγώνες μποξ είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό. Οι αποδόσεις ανοίγουν μόλις προγραμματιστούν οι αγώνες.

Κάθε χρόνο μερικοί από τους αγώνες που ανακοινώνονται προκαλούν μεγάλα ενθουσιασμό και είναι συναρπαστικοί. Στην κατηγορία βαρέων βαρών οι Άντονι Τζόσουα, Τάισον Φέρι και Ντιόντε Ουάιλντερ είναι μόνο μερικά από τα φαβορί του μποξ που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν την τρέχουσα χρονιά.

Το μποξ κρατάει τον ενθουσιασμό στα ύψη όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το μποξ και το UFC έχουν ισχυρή σύνδεση

Η πυγμαχία είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα αθλήματα στις μικτές πολεμικές τέχνες. Οι μοναδικές του αμυντικές και επιθετικές τεχνικές δεν μπορούν να εντοπιστούν σε άλλη πολεμική τεχνική.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι μεγάλοι αθλητές μικτών πολεμικών τεχνικών αναγνωρίζουν τη σημασία του μποξ.

Στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα στο UFC.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο