Κορυφαίες διοργανώσεις
Nations League
Ευρώπη
9
Τσάμπιονς Λιγκ
Ευρώπη
4
Copa Libertadores
Νότια Αμερική
26
Copa Sudamericana
Νότια Αμερική
25
Σούπερ Λιγκ
1
Ελλάδα
9
Λα Λίγκα
10
Ισπανία
25
Πρέμιερ Λιγκ
6
Αγγλία
18
Σέριε Α
7
Ιταλία
22
Μπουντεσλίγκα
12
Γερμανία
23
Λιγκ 1
3
Γαλλία
24
Combi+ (επιπλέον αξία)
Κόσμος
62
Όλες οι διοργανώσεις
Όλες οι χώρες
Κόσμος
63
Ευρώπη
48
Ελλάδα
9
Αγγλία
83
Ισπανία
38
Γερμανία
48
Ιταλία
49
Γαλλία
45
Πορτογαλία
18
Νότια Αμερική
70
Αργεντινή
40
Βραζιλία
37
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ
Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
Αποτέλεσμα 1X2
Over/Under
1
X
2
Γκολ
Over
Under
Άρης
ΑΕΚ
21/4/24 4:30 μ.μ.
BUILD Α BET
5.75
4.33
1.51
2,5
2,5
1.77
2,5
1.90

Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Όταν αναφερόμαστε στην παγκόσμια δημοτικότητα των online αθλητικών στοιχημάτων, κανένα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες χώρες στον κόσμο παίζουν ποδόσφαιρο κι έχουν εθνικές ομάδες, κάνοντάς το, το δημοφιλέστερο άθλημα. Για να το θέσουμε απλά, υπάρχουν περισσότερες χώρες που συνδέονται με τη FIFA παρά με τα Ηνωμένα Έθνη.

Το όμορφο παιχνίδι

Το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται «όμορφο παιχνίδι» γιατί σου δίνει μια αίσθηση χαράς, το πάθος είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο, θα διαπιστώσετε ότι οι στοιχηματικές επιλογές που αφορούν την αγαπημένη σας ποδοσφαιρική ομάδα θα το κάνουν πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό.

Σε πολλούς οπαδούς αρέσει να ακολουθούν ορισμένους παίκτες και ομάδες, τους γνωρίζουν αρκετά καλά ώστε να κατανοούν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, κάτι που τους επιτρέπει να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις όταν πρόκειται για επιλογές στους νικητές ποδοσφαιρικών αγώνων και τουρνουά.

Ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο

Η bwin σάς προσφέρει αποδόσεις για την πιθανότητα έκβασης αγώνων και γεγονότων εντός των αναμετρήσεων, όπως ο αριθμός των γκολ που σημειώνονται και οι μεμονωμένοι σκόρερ.

Ο νικητής ενός αγώνα είναι η απλούστερη μορφή ποδοσφαιρικής στοιχηματικής επιλογής, στην οποία προβλέπεις το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Μπορείτε να επιλέξετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας, στη νίκη της φιλοξενούμενης ή στην ισοπαλία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στοιχήματα ενός αγώνα διευθετούνται με βάση το αποτέλεσμα μετά από 90 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας στο στοίχημα ποδόσφαιρο, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι πονταρίσματος, που συνδυάζουν διάφορες επιλογές. Έτσι, μπορύν να δημιουργήσουν έναν συνδυασμό αποδόσεων, στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε το στοίχημά σας.

Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις για τις επιλογές σας

Υπάρχουν πολλές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Euro, τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Champions League. 

Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο και οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίζονται στο Champions League κάθε χρόνο, με απώτερο σκοπό να κερδίσουν τη διοργάνωση, το χρηματικό έπαθλο και την αυτόματη πρόκριση στους ομίλους της επόμενης σεζόν.

Στοιχηματικές επιλογές και στο Champions League με τη bwin.
Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο