Στοίχημα Πολιτική

Ποιος είπε ότι το στοίχημα συναρπάζει μόνο μέσα στα αθλητικά τερέν; Αρκετές φορές το βλέμμα στρέφεται και σε άλλα γεγονότα όπως η πολιτική που έχουν συναρπαστικές αγορές και στοιχήματα. Οι εγχώριες εκλογικές αναμετρήσεις κερδίζουν την προσοχή του κοινού με τη μερίδα του λέοντος, όπως είναι φυσικό, στο στοίχημα πολιτική, να καταλαμβάνουν οι «Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές». Οι βουλευτικές εκλογές είναι η διαδικασία ανάδειξης των βουλευτών και του πρωθυπουργού. Διενεργούνται κάθε τέσσερα χρόνια βάσει του συντάγματος αλλά μπορεί να υπάρξουν και πρόωρες κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Οι βουλευτές εκλέγονται ανάλογα με το πλήθος των σταυρών δίπλα από το όνομά τους στο ψηφοδέλτιο, ενώ πρωθυπουργός γίνεται ο αρχηγός του κόμματος που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2023 θα ισχύσει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής ενώ από κάθε επόμενη εκλογική αναμέτρηση (μέχρι ενδεχομένως να αλλάξει κάτι) θα ισχύει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Δικαίωμα ψήφου για την εκλογή βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων και τοπικών αντιπροσώπων, έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες αρκεί να: έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους (μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του έτους των εκλογών), είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

Αποδόσεις Πολιτική στη bwin

Η προσοχή όμως είναι στραμμένη σε όλα τα μεγάλα γεγονότα του πλανήτη, όπως οι Προεδρικές Εκλογές που αφορούν την ανάδειξη νέου Προέδρου στις ΗΠΑ. Ενώ στοιχήματα για εκλογές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όπως αυτή της ανάδειξης πρωθυπουργού στη Μεγάλη Βρετανία ή προέδρου στη Γαλλία.

Οι επιλογές έρχονται στην οθόνη σου από τη bwin, με ανταγωνιστικές αποδόσεις, προσφέροντας ακόμα πιο απολαυστική στοιχηματική εμπειρία στο στοίχημα της πολιτικής. Οι επιλογές σε αγορές όπως για παράδειγμα τη διαφορά μεταξύ των εκάστοτε 2 κομμάτων που προηγούνται στην Ελλάδα ή ποιος θα είναι ο νικητής στις αμερικανικές εκλογές, είναι πολλές και σε βάζουν ακόμα περισσότερο στη δράση. Παίζεις με ανταγωνιστικές αποδόσεις εκλογών σε όλη την υφήλιο, όπου διεξάγονται.

Στην ενότητα πολιτική μπορεί επίσης να βρεις και επιλογές για στοίχημα στις περιφερειακές εκλογές, στοίχημα στις βουλευτικές εκλογές καθώς και στοίχημα στις δημοτικές εκλογές όταν αυτές πρόκειται να διεξαχθούν.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο