Κορυφαίες διοργανώσεις
Premiership
Αγγλία
5
European Rugby Champions Cup
Ευρώπη
3
Τοπ 14
Γαλλία
5
Όλες οι διοργανώσεις
Ράγκμπι Γιούνιον
Ράγκμπι Γιούνιον
Αποτέλεσμα 1X2
1 2 Χάντικαπ

Στοίχημα Ράγκμπι Γιούνιον

Το ράγκμπι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα λόγω της δυναμικής επαφής των παικτών. Σε κάθε παιχνίδι στο Ράγκμπι Γιούνιον η ένταση είναι μεγάλη και παρά τη σκληρότητα που έχουν όλοι στο μυαλό, το άθλημα είναι ευγενές και δίκαιο.

Το να παίζει ή να παρακολουθεί έναν αγώνα rugby, είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. Η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη με το online στοίχημα στα σπορ. Επιλογές για τους αγαπημένους σας παίκτες, τους πιθανούς νικητές και τους πρωταθλητές είναι διαθέσιμες.

Το στοίχημα στο ράγκμπι είναι δημοφιλές, καθώς η δράση είναι ασταμάτητη και η ένταση μεγάλη σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες της bwin μπορούν να το νιώσουν, κάνοντας τις επιλογές τους.

Διασκεδαστικό Στοίχημα στο Ράγκμπι

Το Ράγκμπι είναι από τα καλύτερα αθλήματα για στοίχημα, καθώς τα παιχνίδια λήγουν με μεγάλο σκορ. Είναι σχεδόν απίθανο να σημειωθεί ισοπαλία. Το γεγονός ότι το rugby είναι ένα από τα λιγότερα απρόβλεπτα αθλήματα στον κόσμο το κάνει όλο και πιο δημοφιλές.

Η φόρμα πάνω απ’ όλα

Μία ομάδα που έχει δουλέψει καλά στην προπόνηση και οι παίκτες της έχουν καλή φυσική κατάσταση είναι πιο δυνατή από μία ομάδα, που απλά πατάει στην καλή της τεχνική, στη στρατηγική και σε κάποιους παίκτες-κλειδιά. Τα παιχνίδια του ράγμπι χρειάζονται πολύ καλή οργάνωση από τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και για να πετύχει κάποια σερί νικών θα πρέπει ο προπονητής της να ανακαλύπτει συνέχεια καινούριες τακτικές.

Δημοφιλή Στοιχήματα στο rugby

Στο ράγκμπι οι αποδόσεις είναι, συνήθως, λιγότερο ανταγωνιστικές. Άλλωστε, μιλάμε για ένα άθλημα με μεγάλα σκορ, που συχνά το φαβορί κυριαρχεί. Αυτό σημαίνει ότι οι καλύτερες επιλογές είναι εκείνες που περιλαμβάνουν χάντικαπ.

Πολλά από τα παιχνίδια είναι άκρως θεαματικά, καθώς η επίτευξη ενός «try» δίνει 5 πόντους και αν συνδυαστεί με ένα επιτυχημένο «conversion», τότε οι πόντοι γίνονται 7, ενώ 3 πόντους κερδίζονται είτε με ελεύθερο χτύπημα penalty είτε με dropped goal. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το χάντικαπ νίκης και το πρώτο «try».

Στοίχημα στα μεγάλα διεθνή τουρνουά ράγκμπι

Πέρα από το στοίχημα σε αγώνες rugby, υπάρχουν και τα μακροχρόνια στοιχήματα για τουρνουά και πρωταθλήματα. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να επιλέξετε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο στο τέλος μίας διοργάνωσης. Επίσης, διαθέσιμο στην bwin είναι και το στοίχημα για το Six Nations ή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο