Κορυφαία τουρνουά
ATP - Βαρκελώνη (ESP) - Χώμα
ATP
5
ATP Μόναχο (GER) - Χώμα
ATP
5
ATP - Βουκουρέστι (ROM) - Χώμα
ATP
7
WTA Stuttgart (GER) - Χώμα
WTA
3
WTA Rouen (FRA) - Clay
WTA
3
WTA 125K Oeiras (POR) - Clay
WTA
4
ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Όλες οι διοργανώσεις
Γκραντ Σλαμ Τουρνουά
8
ATP
24
WTA
12
Τσάλεντζερ
26
ITF Άνδρες
26
ITF Γυναίκες
41
Όλες οι διοργανώσεις
Τένις
Τένις
1 2 - Ποιος θα νικήσει:
Ποιος θα κερδίσει το σετ;

Στοίχημα Τένις

O βασικός λόγος που οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος ασχολούνται με το online αθλητικό στοίχημα είναι η ψυχαγωγία. Η παρακολούθηση ζωντανών αθλητικών γεγονότων είναι πραγματικά διασκεδαστική. Το τένις συγκαταλέγεται στα κορυφαία live αθλητικά στοιχήματα. Μετά την ολοκλήρωση κάθε δεύτερου game, επιτρέπεται στους παίκτες διάλειμμα μέχρι 90 δευτερόλεπτα. Ετσι, δίνεται η ευκαιρία για νέες στοιχηματικές επιλογές στη bwin.

Τένις με τουρνουά σε όλη τη χρονιά

Από τα τουρνουά προετοιμασίας για το Αυστραλιανό Οpen τον Ιανουάριο ως τους τελικούς του ATP στο τέλος του έτους (τέλη Νοεμβρίου), το τένις έχει στο καλεντάρι του αρκετές διοργανώσεις.

Το tennis συγκεντρώνει εκατοντάδες παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα τουρνουά σε όλο τον κόσμο, σχεδόν κάθε εβδομάδα για 11 μήνες. Είναι ένα άθλημα που δε σταματά σχεδόν ποτέ.

Αθλητικές στοιχηματικές επιλογές στο τένις

Σε μια στοιχηματική επιλογή, λαμβάνεις πάντα υπόψη την επιφάνεια στην οποία διεξάγεται ο αγώνας, την ποιότητα και το ρεκόρ του παίκτη. Όταν αναλύετε τις πιθανότητες, είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες στο σιρκουί έχουν συγκεκριμένη προτίμηση στην επιφάνεια και τα στατιστικά τους είναι καλύτερα.

Το γρασίδι ευνοεί ορισμένους παίκτες, ενώ άλλοι έχουν στυλ που ταιριάζει περισσότερο σε χωμάτινα ή σκληρά γήπεδα. Ο πηλός είναι η πιο αργή από τις επιφάνειες ATP και μια σκληρή επιφάνεια θεωρείται η μέση λύση.

Tο τένις θεωρείται ένα υπαίθριο άθλημα, ο καιρός παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Μπορείτε να λάβετε υπόψη αυτά τα στοιχεία, όταν θα κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές.

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με τον τελευταίο πόντο

Με τον αγώνα χωρισμένο σε πόντους, παιχνίδια και σετ, το τένις είναι εύκολο να το παρακολουθήσεις. Η στατιστική δυνατότητα μέτρησης δίνει στο αθλητικό στοίχημα πολλές ευκαιρίες για ανάλυση της επιλογής.

Για να κερδίσεις έναν αγώνα τένις, πρέπει να πάρεις τον τελευταίο πόντο. Μοιάζει πολύ με τη φιλοσοφία του αθλητικού στοιχήματος: Χρειάζεται να συνεχίσεις να ρισκάρεις για να προχωρήσεις.

ATP και WTA

Η σεζόν στο τένις περιλαμβάνει τα μεγάλα τουρνουά ATP για τους άνδρες (ιδιαίτερα, το Masters 1000) και το WTA για τις γυναίκες. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα μεγάλα τουρνουά Grand Slam ανά σεζόν, αλλά κι ένα τελικό τουρνουά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου οι 8 πρώτοι στην κατάταξη παίζουν μεταξύ τους.

Το τελευταίο τουρνουά Grand Slam της σεζόν είναι το US Open και αρχίζει στα τέλη Αυγούστου. Πιστεύετε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κερδίσει τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά φέτος; Κάντε τις επιλογές σας στην κατηγορία Ανδρών του US Open - τώρα!

Είτε πρόκειται για την κατηγορία ανδρών (ATP) είτε για την κατηγορία γυναικών (WTA), υπάρχουν πολλά τουρνουά τένις, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.


Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο