Στοίχημα F1 - Φόρμουλα 1

Αν θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τους οπαδούς της Φόρμουλα 1 σε στοιχηματικό και σε αθλητικό επίπεδο θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με αυτούς του ποδοσφαίρου. Στη F1 εφαρμόζονται οι μεγαλύτερες τεχνολογικές αλλαγές, γι’ αυτό και θεωρείται το κορυφαίο άθλημα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η bwin προσφέρει μια ευρεία γκάμα ειδικών στοιχημάτων για τους αγώνες της Φόρμουλα 1, το νικητή κούρσας ή δοκιμαστικών, head to head στοιχήματα, στοίχημα κατασκευαστών, στοίχημα οδηγών και πολλά άλλα.

Λούις Χάμιλτον, Σεμπάστιαν Φέτελ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Βάλτερι Μπότας, Μαξ Φερστάπεν, Νίκο Χούλκενμπουργκ, Ρομέιν Γκροζιάν, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, θεωρούνται οι καλύτεροι πιλότοι του κόσμου και καλούνται να το αποδείξουν στους 21 γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΣΤΗ BWIN

Οι παίκτες μπορούν να βρουν στην πλατφόρμα της bwin εκτός από στοιχήματα Φόρμουλα 1, βαθμολογίες οδηγών F1, βαθμολογίες κατασκευαστών F1, όλα τα αποτελέσματα αγώνων F1 από προηγούμενες κούρσες και φυσικά online στοίχημα Φόρμουλα 1 κατά τη διάρκεια κάθε κούρσας.

Όπως στο στοίχημα ποδόσφαιρου και το στοίχημα μπάσκετ, έτσι και στη Φόρμουλα 1 όλες οι κούρσες προσφέρονται για στοιχηματισμό και κατά τη διάρκεια τους με πολλά ειδικά στοιχήματα. Κάθε παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες από το κουπόνι στοιχήματος Φόρμουλα 1 στο online στοίχημα της bwin πλατφόρμας, και ανάλογα την έκβαση της κούρσας, ο αριθμός των ειδικών στοιχημάτων μπορεί να μεταβάλλεται. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματά τους σε μονές επιλογές, παρολί ή συστήματα στοιχημάτων.

Μονά στοιχήματα στη Φόρμουλα 1: Κάθε αγώνας Φόρμουλα 1 προσφέρεται με πολλά ειδικά στοιχήματα που μπορεί να ξεπεράσουν τα 300 ανά κούρσα, όπου κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει την αγορά που επιθυμεί και να τοποθετήσει το ποντάρισμά του χωρίς να απαιτείται να το συνδυάσει με επιπλέον επιλογές.

Παρολί στοιχήματα στη Φόρμουλα 1: Κάθε grand prix/γεγονός μπορεί να συνδυαστεί με άλλους αγώνες, δημιουργώντας κουπόνια με 2 ή και περισσότερες επιλογές από διαφορετικά αθλήματα/διοργανώσεις.

Συστήματα στοιχήματος στη Φόρμουλα 1: Ένα παίκτης σε ένα παρολί στοίχημα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα σύστημα στοιχήματος επιλέγοντας ανάμεσα σε δυάδες, τριάδες, τετράδες κοκ ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών στο κουπόνι του. Ένα σύστημα αποτελείται από αρκετά σύνθετα και μονά στοιχήματα και μπορεί να είναι από 3 έως 8 επιλογές σε αγορές πριν την έναρξη ή και κατά τη διάρκεια της κούρσας.

ΣTOIXHMA ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΜΕ ΤΗ BWIN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η bwin λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και μέσα από το online στοίχημα Φόρμουλα 1 της πλατφόρμας της κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές αναμετρήσεις καθημερινά, να δει τις αποδόσεις των αγώνων, να τοποθετήσει τα στοιχήματα της αρεσκείας του καθώς και να βλέπει τα τελικά αποτελέσματα αγώνων φόρμουλα 1 που τον ενδιαφέρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ F1 ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ

Η εφαρμογή bwin app για iOS & Αndroid συσκευές (κινητό ή τάμπλετ) σας δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε όλα τα γκραν πρι της F1 και υπόσχεται μια εμπειρία τουλάχιστον συναρπαστική.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο