Στοίχημα Γκολφ

Το γκολφ είναι ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή σπορ στον κόσμο στο online αθλητικό στοίχημα. Στο γκολφ ο αθλητής θα πρέπει να στείλει μία μικρή μπάλα σε κάθε τρύπα, χτυπώντας την με το μπαστούνι του όσο λιγότερες φορές γίνεται.

Το γκολφ είναι ένα από τα λίγα σπορ, στα οποία ένας αθλητής, που δεν θεωρείται κορυφαίος, μπορεί να κοντράρει τους καλύτερους επαγγελματίες. Ένας παίκτης της bwin δεν θα αγωνιστεί ποτέ στο «Γουέμπλεϊ» ούτε στο Ρολάν Γκαρός. Θα μπορούσε, όμως, να δοκιμάσει να παίξει γκολ στην Πέμπλ Μπιτς ή να αγωνιστεί στο Ολντ Κορς γκριν.

Το γκολφ επιτρέπει το στοίχημα σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας

Ο ρυθμός στο γκολφ δεν μοιάζει με κανένα άλλο άθλημα, καθώς τα επίπεδα ηρεμίας είναι υπερβολικά ψηλά σε κάθε αγώνα. Το μόνο που μπορεί να ακουστεί είναι το χειροκρότημα του κοινού έπειτα από μία επιτυχημένη προσπάθεια ή το χτύπημα της μπάλας με το μπαστούνι.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαθεί η αίσθηση του χρόνου από την παρακολούθηση ενός αγώνα που διεξάγεται σε ανοιχτό γήπεδο μέσα στο πράσινο, δίνοντας την εντύπωση ότι διεξάγεται στη φύση. Δεν υπάρχει χρονόμετρο να πιέζει τους αθλητές, το κοινό είναι ήσυχο, ενώ και οι παρουσιαστές μεταδίδουν χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό και φασαρία. Επικρατεί μία γενικότερη ηρεμία σε όλα τα επίπεδα.

Το γκολφ έχει να κάνει με την ίδια τη ζωή. Το σπορ προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι ευγενές και δεν δημιουργεί ατμόσφαιρα μεγάλου ανταγωνισμού σε κάθε τουρνουά. Αυτό είναι που όλοι θέλουν από τη ζωή τους.

Η τεχνολογία έχει κάνει το στοίχημα στο γκολφ καλύτερο

Από τη στιγμή που εφευρέθηκαν οι HD τηλεοράσεις, το γκολφ έχει γίνει ένα από τα πιο διασκεδαστικά αθλήματα για να παρακολουθήσει κάποιος. Το HD έχει κάνει τεράστια διαφορά στο πόσο καλά μεταδίδεται η εικόνα από το γκολφ, καθώς υπάρχουν εικόνες σούπερ slow motion, όπως και ανάλυση της πορείας που ακολουθεί η μπάλα σε κάθε περίπτωση.

Στοίχημα στα μεγάλα τουρνουά γκολφ

Κάθε χρόνο διεξάγονται τέσσερα μεγάλα τουρνουά γκολφ. Το πρώτο είναι το Μάστερς, που διεξάγεται στην Αουγκούστα τη 2η Κυριακή κάθε Απριλίου. Στη συνέχεια, έρχεται το Αμερικάνικο Όπεν την 3η Κυριακή κάθε Ιουνίου και λαμβάνει χώρα επίσης στις ΗΠΑ. Ακολουθεί το Βρετανικό Όπεν την 3η Παρασκευή κάθε Ιουλίου, που διεξάγεται στην Αγγλία και τελευταίο διεξάγεται το PGA την 4η Κυριακή κάθε Αυγούστου.

Σε αυτά τα τουρνουά μπορούμε να προσθέσουμε και το Κύπελλο Ράιντερ, ένα τουρνουά γκολφ ανάμεσα σε δύο ομάδες που απαρτίζονται η μία από αθλητές από τις ΗΠΑ και η άλλη από αθλητές από την Ευρώπη και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Οι επιλογές για Στοίχημα στο Κύπέλλο Ράιντερ 2023 είναι ήδη ανοιχτές και διαθέσιμες στην πλατφόρμα της bwin.
Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο