ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ

Η ισπανική Λα Λίγκα ή αλλιώς Primera Division, θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, αφού σε αυτό ανταγωνίζονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, που μετρούν φιλάθλους σε όλη την υφήλιο. Το περσινό πρωτάθλημα ήταν από τα πλέον ενδιαφέροντα μιας και η Ρεάλ επέστρεψε στον θρόνο της, ενώ η προηγούμενη κάτοχος, Μπαρτσελόνα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 2η θέση, με την τεράστια έκπληξη, Χιρόνα να ακολουθεί στην 3η. Την 4άδα έκλεισε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Τις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη πήραν οι Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ και Μπέτις. Το πρωτάθλημα έχει το δικό του στυλ και οι ομάδες πάντα θέλουν την κατοχή της μπάλας, προσφέροντας παράλληλα, πλούσιο θέαμα.

Στοίχημα Λα Λίγκα 2024/25

Η σεζόν όπως πάντα ξεκινά στα μέσα Αυγούστου και ολοκληρώνεται τέλος Μαΐου, με τις 20 κορυφαίες ομάδες της χώρας να λαμβάνουν μέρος σε έναν… μαραθώνιο 38 αγωνιστικών. Φυσικά, σε αυτές περιλαμβάνεται και το μεγαλύτερο ντέρμπι στον πλανήτη, καθώς κάθε χρόνο όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για το περίφημο Clásico, που πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Η ποιότητα του πρωταθλήματος παραμένει σε υψηλά επίπεδα με ιστορικές ομάδες, που πάντα διακρίνονται στην Ευρώπη και ποτέ δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Οι τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας κερδίζουν μία θέση απευθείας στους ομίλους του Champions League, ενώ άλλες τρεις θα κερδίσουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Ισπανία στην Ευρώπη είτε στο Europa League είτε στο Conference League.

Αποδόσεις La Liga

Στο στοίχημα της Λα Λίγκα η bwin προσφέρει κάθε στοιχηματική επιλογή για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο μαραθώνιος αναμένεται δύσκολος, οι ομάδες ενισχύθηκαν και η ισπανική Λίγκα γίνεται ακόμα πιο λαμπερή. Μάχη θα γίνει για τον τίτλο, αλλά και την έξοδο στο Champions League, ενώ υπάρχουν και οι σύλλογοι που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στη bwin υπάρχουν και ειδικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια, σε όλες τις στροφές του φετινού πρωταθλήματος.

Το νόμιμο στοίχημα για την La Liga παίζεται στην bwin, η οποία σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σε live streaming όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και να ζήσεις τη δράση στην πλατφόρμα για το live στοίχημα. Παράλληλα προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις, Πρώιμη Πληρωμή ενώ διαθέσιμο είναι και το Build A Bet, όπου μπορείς να συνδυάσεις ακόμα περισσότερες επιλογές από τον ίδιο αγώνα μόνο με ένα κλικ.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.